Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν φοβάμαι πια πώς θα κριθώ. Ο Αθερίδης με βοήθησε να είμαι κουλ»
Τηλεόραση

Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν φοβάμαι πια πώς θα κριθώ. Ο Αθερίδης με βοήθησε να είμαι κουλ»

Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν φοβάμαι πια πώς θα κριθώ. Ο Αθερίδης με βοήθησε να είμαι κουλ»

Η ηθοποιός μίλησε για το άγχος που τη διακατέχει στο «Στούντιο 4»

Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σμαράγδα Καρύδη στο «Στούντιο 4» με τη γνωστή ηθοποιό να ανοίγει την καρδιά της για τα θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει.

Η ίδια έχει συνειδητοποιήσει ότι όσο περνάει ο καιρός γίνεται περισσότερο αγχώδης, ειδικά τώρα που δοκιμάζεται ως σκηνοθέτρια για δεύτερη φορά στην καριέρα της, το άγχος της έχει εκτοξευθεί.

«Θέλω να κάνω και μία έκκληση αν ξέρει κάποιος μία μέθοδο, έναν τρόπο να καταλαγιάσει το άγχος γιατί όλα βγαίνουν κανονικά, γίνονται όλα. Δεν μου χρειάζεται αυτό το παραπανίσιο άγχος, δεν το θέλω».

«Τώρα το καταλαβαίνω, τώρα έρχεται και μου χτυπάει πολύ την πόρτα. Εχω αϋπνίες, έχω άγχος και δεν μου αρέσει. Δεν με βοηθάει σε τίποτα το άγχος. Δεν το χρειάζομαι για να ενεργοποιηθώ, ενεργοποιούμαι και μόνη μου τόνισε.

Σε ερώτηση για το πώς κατάφερε να ξεπεράσει το άγχος της στη σκηνή απάντησε πως: «φαινόμουν μαζεμένη, ήμουν όμως φοβισμένη, αλλά πολλοί θεωρούσαν ότι είμαι σνομπ, δεν ήμουν. Τώρα δεν με απασχολεί να το πω και να το καταλάβουν όλοι, το μοιράζομαι το πρόβλημα, απλά θέλω και να το λύσω» ανέφερε.
Ένα από τα πράγματα που έχει βελτιώσει στον εαυτό της είναι ότι έχει χαλαρώσει σαν άνθρωπος και έχει αποδεχτεί τόσο τον εαυτό της όσο και τους άλλους, Μάλιστα εξήγησε ότι κατάφερε να ξεπεράσει και τον φόβο της κριτικής γεγονός στο οποίο τη βοήθησε ο Θοδωρής Αθερίδης.
«Δεν φοβάμαι τόσο πολύ πώς θα με κρίνεις. Σε αυτό έχω δώσει μεγάλο αγώνα, δεν το έχω φτιάξει εντελώς, αλλά είμαι σε έναν δρόμο τέτοιο, το να μην με νοιάζει πώς θα κριθώ. Παλιά θα κόλλαγε το μάτι μου στο αρνητικό, θα παράβλεπα όλα τα θετικά. Η ωριμότητα βοήθησε αλλά και ο Αθερίδης, βοήθησε σε αυτό. Δεν έχω ξαναδεί πιο κουλ άνθρωπο».

Διαβάστε επίσης

Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν θα ήθελα να έχω ένα παιδί όπως εγώ στην εφηβεία»