Σμαράγδα Καρύδη: «Επειδή υπάρχει το politically correct τάχα κάνουμε ότι δεν είμαστε κουτσομπόληδες»
Τηλεόραση

Σμαράγδα Καρύδη: «Επειδή υπάρχει το politically correct τάχα κάνουμε ότι δεν είμαστε κουτσομπόληδες»

Σμαράγδα Καρύδη: «Επειδή υπάρχει το politically correct τάχα κάνουμε ότι δεν είμαστε κουτσομπόληδες»

Η Σμαράγδα Καρύδη τα είπε όλα στη Δανάη Μπάρκα

Η Σμαράγδα Καρύδη ήταν καλεσμένη της Δανάης Μπάρκα και πριν καθίσει στον καναπέ του Πάμε Δανάη, η εκπομπή της ετοίμασε μία φάρσα που ξεκίνησε κατά την είσοδό της στο στούντιο.

Συνεργάτης της εκπομπής ντύθηκε… φυτό που πετάχτηκε μπροστά της μέσα από μία τεράστια γλάστρα φέρνοντάς της τρόμο!

«Δεν πολυδιαβάζω σχόλια, μια στο τόσο το κάνω. Δεν έχει και πολύ νόημα να καταθέτεις την άποψή σου γιατί δεν θα αλλάξει κάτι, δεν μπορείς να μετατοπίσεις κανέναν κυρίως διότι όλοι σε βλέπουν καχύποπτα. Δεν το συνιστώ να μην λέει τη γνώμη του, κι εγώ δεν κρατιέμαι, απλά δεν νομίζω ότι πρέπει να γίνεται συνέχεια. Θέλει να μην έχεις και δουλειά να κάνεις.

Δεν είμαι μόνο εγώ που ρωτούσαν για γάμο και παιδιά, η ερώτηση γίνεται σε όλες τις γυναίκες και δεν έχει σταματήσει και ποτέ. Δεν με ρωτάνε πια γιατί μεγάλωσα πια. Δεν εγκλωβίστηκα ποτέ στις ερωτήσεις απλά βαριόμουν με αυτές. Τίποτα δεν βλέπουμε με άλλο πρίσμα, απλά επειδή υπάρχει το politically correct τάχα κάνουμε ότι δεν είμαστε κουτσομπόληδες και όλοι θέλουμε να μαθαίνουμε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Υπάρχουν κανόνες του τι λες στον άλλον δημόσια. Δεν μπορείς να μην έχεις ευγένεια.  Δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια τύπου για τα ρούχα στις εκπομπές, κάτι πρέπει να πουν. Γενικά για τα σχόλια πάντα μετράει ποιος το κάνει για να σε πειράξει. Μπορεί να τα κάνει κάποιος τρομερά κακόγουστος. Καλό είναι να μην χαλάει η διάθεση μας από ένα σχόλιο».

«Είμαι κάφρος αλλά όχι όσο θέλω. Το “κρατάω”. Άμα “το αμολήσω” δεν θα έχει καλό τέλος. Γενικά συγκρατούμαι. Δεν πρέπει να τα λες όλα δημοσίως. Το γέλιο το θεωρώ δώρο. Όλα έχουν την αστεία πλευρά τους για αυτό θεωρώ την κωμωδία πολύ σημαντική. Δεν κάνω πλέον φάρσες, μικρή έκανα. Τρολάρω τους φίλους μου όχι με φάρσες, όποτε μου έρθει».