Σμαράγδα Καρύδη σε Ελένη Μενεγάκη: «Σε θυμάμαι… Η κοιλιά σου είχε φτάσει εκεί!»
Τηλεόραση

Σμαράγδα Καρύδη σε Ελένη Μενεγάκη: «Σε θυμάμαι… Η κοιλιά σου είχε φτάσει εκεί!»

Σμαράγδα Καρύδη σε Ελένη Μενεγάκη: «Σε θυμάμαι… Η κοιλιά σου είχε φτάσει εκεί!»

Η αστεία ιστορία της ηθοποιού με την παρουσιάστρια στο θέατρο

Στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη κάθισε το μεσημέρι της Τρίτης 21/11 κάθισε η Σμαράγδα Καρύδη και κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, η ηθοποιός θυμήθηκε μία ιστορία από όταν είχε πάει η παρουσιάστρια στο θέατρο να την δει και ήταν έγκυος.

«Θυμάμαι πού μας έχεις δει. Μικρό Παλλάς, πάρα πολλά χρόνια πριν, είσαι έγκυος στο τελευταίο ή στο προτελευταίο παιδί κι έχουμε κάνει το λάθος να σε βάλουμε πρώτη σειρά. Είσαι η Μενεγάκη και σε βάλαμε πρώτη σειρά.

Η πρώτη σειρά στο Μικρό Παλλάς είναι τόσο κοντή και σε θυμάμαι με την κοιλιά να μην μπορείς να σταθείς πουθενά. Η κοιλιά σου είχε φτάσει εκεί…», της θύμισε η Σμαράγδα Καρύδη.

«Αυτό που μου λες το θυμάμαι. Ήταν χαμηλά τα καθίσματα, να μου κόβεται η ανάσα… Πάνε χρόνια…», της απάντησε η Ελένη Μενεγάκη.

«Είμαι συγκεντρωτική, είμαι σπαστική, κουράζω και τον εαυτό μου ακόμα. Είναι μια τεράστια ευθύνη και την πήρα πάνω μου», είπε μεταξύ άλλων για τη θεατρική παράσταση που σκηνοθετεί και παίζει.

«Την έχω πατήσει φέτος γιατί δεν τελειώνει η κούραση ποτέ. Παίζω και κάνω μαζί και γυρίσματα, για τη σειρά IQ, οπότε μπλέξαμε», συνέχισε.

Η ηθοποιός μίλησε για τα συναισθήματα και τις διαφορές ανάμεσα στα γυρίσματα μιας σειράς και το θέατρο, την επιτυχία και την αποτυχία, αλλά και τον Θοδωρή Αθερίδη και τα κατοικίδιά της.

Διαβάστε ακόμα

Σμαράγδα Καρύδη: Ένα Secret Song….λευκαδίτικο! Η συγκίνηση και οι μνήμες από τον παππού της