Σοφία Αλιμπέρτη: Αντάλλαξε λόγια αγάπης με τον Κωνσταντίνο Δέδε – «Θέλω να μείνεις στη ζωή μου»
Τηλεόραση

Σοφία Αλιμπέρτη: Αντάλλαξε λόγια αγάπης με τον Κωνσταντίνο Δέδε – «Θέλω να μείνεις στη ζωή μου»

Σοφία Αλιμπέρτη: Αντάλλαξε λόγια αγάπης με τον Κωνσταντίνο Δέδε – «Θέλω να μείνεις στη ζωή μου»

Η παρουσιάστρια παρενέβη στο Fay's Time για να μιλήσει για τον αγαπημένο της συνεργάτη και φίλο

Στην παρέα της Φαίης Σκορδά στο Fay’s Time βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο Κωνσταντίνος Δέδες και η έκπληξη για εκείνον ήταν η Σοφία Αλιμπέρτη.

Η παρουσιάστρια βγήκε στον «αέρα» της εκπομπής του ΣΚΑΪ και έκανε έκπληξη στον αγαπημένο της, με τον οποίο συνεργάστηκαν την περασμένη σεζόν στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς».

«Τον αγαπάω πάρα πολύ, ο Κωνσταντίνος είναι μια έκπληξη για εμένα, στα επαγγελματικά, σε προσωπικό επίπεδο, είμαι πολύ τυχερή που τον γνώρισα και που μπήκε στη ζωή μου», δήλωσε η Σοφία Αλιμπέρτη με τον Κωνσταντίνο Δέδε να συγκινείται.

«Εύχομαι και θέλω να μείνει στη ζωή μου, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Κωνσταντίνο Δέδε πια», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Στο υπόσχομαι εδώ δημόσια ότι θα μείνω για πάντα στη ζωή σου γιατί μου είσαι εντελώς απαραίτητη. Η Σοφία είναι ένα δώρο επαγγελματικό που αν σου κάτσει και στην προσωπική σου ζωή, είναι το φως που θες.  Θα σας πω, σχολίασα κάποιον με μια συμπεριφορά μέσα στο πλατό, που δεν μου άρεσε.  Και παίρνει το ύφος και μου λέει “γιατί ασχολείσαι;”. Είναι αυτός ο τύπος, είναι μια χορτάτη γυναίκα σε όλα τα επίπεδα, που σου λέει ότι η ουσία είναι άλλη στη ζωή, δεν είναι αυτά», είπε από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Δέδες.

«Ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος εφυής, αποτελεσματικός που σπανίζει αυτό στην εποχή μας, ειδικά στη θέση που έχει. Για εμένα έχει καταφέρει πάρα πολλά και είναι σε μια θέση που δεν την έχει ανάγκη, το κάνει από αγάπη. Αγαπάει τους καλλιτέχνες, αγαπάει τη δουλειά του, αγαπάει να προσφέρει και είναι πολύ σπάνιο. Δεν το έχει ανάγκη, δεν υπάρχει τίποτα απολύτως από πίσω», πρόσθεσε η Σοφία Αλιμπέρτη.

Διαβάστε ακόμα

Σοφία Αλιμπέρτη: Η πολύτιμη συμβουλή στον Νίκο Κοκλώνη και πότε θα επιστρέψει τη νέα σεζόν