Σοφία Πανάγου: «Αντιδρούσε πολύ. Έσπρωχνε τα παιδιά, μου έκρυβε το πρόσωπο»
Τηλεόραση

Σοφία Πανάγου: «Αντιδρούσε πολύ. Έσπρωχνε τα παιδιά, μου έκρυβε το πρόσωπο»

Σοφία Πανάγου: «Αντιδρούσε πολύ. Έσπρωχνε τα παιδιά, μου έκρυβε το πρόσωπο»

Δύσκολα χειρίστηκε την αναγνωρισιμότητά της η κόρη της, Αλκμήνη

Καλεσμένη στην εκπομπή Μπαμπά-δες ήταν καλεσμένη η Σοφία Πανάγου η οποία μίλησε για τη μητρότητα, για τη σχέση της με την κόρη της αλλά και τα δικά της παιδικά χρόνια.

«Ήμουν πολύ κλειστή, ήμουν πολύ ντροπαλή αλλά συνέχεια είναι και κάτι άλλο. Πάντα θέλω τον χρόνο μου. Δεν θα είναι από την αρχή ανοιχτή, θέλω τον χρόνο μου να κοινωνικοποιηθώ».

«Το ίδιο το έχει και η Αλκμήνη. Μέσα από την Αλκμήνη έμαθα να σέβομαι τους χρόνους της. Όταν ήταν 6 μηνών που όλα τα παιδάκια έτρωγαν, η Αλκμήνη δεν άνοιγε καν το στόμα της. Άρχισε να τρώει 14 μηνών. Είχα δοκιμάσει τα πάντα, είχα ενοχοποιηθεί ότι κάτι δεν κάνω καλά. Απλά κατάλαβα ότι δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι το ίδιο».

Πώς βίωσε τη μητρότητα;

«Άφησα πίσω μου πολλά πράγματα αλλά δεν νιώθω ότι στερήθηκα. Ήταν μία συνειδητή επιλογή. Με το που ήρθε η Αλκμήνη ένιωσα ότι είχα την τύχη να παρακολουθήσω μία ζωή από την αρχή της. Και όλο αυτό μου φαινόταν τεράστιο και όλα τα υπόλοιπα, η καριέρα, οι δουλειές μου φαίνονταν μηδαμινά. Για τρία χρόνια αφιερώθηκα πλήρως, όχι ότι σταματήσω να ζω. Τρία χρόνια ένιωσα ότι έκανα διακοπές».

«Το παιδί βίωσε την αναγνωρισιμότητά μου. Στην αρχή αντιδρούσε πάρα πολύ. Πηγαίναμε σε πάρτι και μαζεύονταν παιδάκια γύρω μου για αυτόγραφα και τα έσπρωχνε, καθόταν αγκαλιά μου και έλεγε “όχι είναι η μαμά μου φύγετε”. Μου έκρυβε το πρόσωπό μου να μην βγάλουμε φωτογραφίες και ήταν απόλυτα φυσιολογικό και δεν καταλάβαινε γιατί έκαναν έτσι».

Διαβάστε επίσης

Σοφία Πανάγου – Η τηλεοπτική «κόρη» του Πέτρου Φιλιππίδη δηλώνει: «Πόνεσε η ψυχή μου όταν άκουσα για βιασμούς – Δεν θα συνεργαζόμουν μαζί του μετά από αυτά»