Σοφία Βογιατζάκη: «Έχω ένα αυτοκαταστροφικό κομμάτι»
Τηλεόραση

Σοφία Βογιατζάκη: «Έχω ένα αυτοκαταστροφικό κομμάτι»

Σοφία Βογιατζάκη: «Έχω ένα αυτοκαταστροφικό κομμάτι»

Όσα εξομολογήθηκε στην εκπομπή Ελένη για τα κιλά της και τα αρνητικά σχόλια

Στην εκπομπή Ελένη παραχώρησε συνέντευξη η Σοφία Βογιατζάκη, η οποία αναφέρθηκε τόσο στα αρνητικά σχόλια όσο και στις δραματικές σειρές που παίζονται τη φετινή σεζόν.

«Μακάρι σε όλες τις δουλειές να βρισκόμαστε με ανθρώπους που αγαπάμε και εκτιμούμε ο ένας τον άλλον όπως τώρα. Μικρότερη ήθελα να γίνω χορεύτρια.

Έκανα 11 χρόνια κλασσικό μπαλέτο και ενόργανη γυμναστική.

Φέτος είναι περισσότερο δραματικές οι σειρές που παίζονται. Έχω παίξει σε δραματική σειρά αλλά συνήθως οι άνθρωποι σε κατηγοριοποιούν όταν γίνεσαι ευρέως γνωστός με κάτι.

Στον χαρακτήρα μου έχω και τη σκοτεινή πλευρά μου, την εσωστρέφειά μου και τη θλίψη μου. Τα αρνητικά σχόλια τα ακούω αλλά δεν με επηρεάζουν.

Ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του. Αγαπάω αρκετά τον εαυτό μου, αλλά έχω ένα αυτοκαταστροφικό κομμάτι να παίρνω και να χάνω κιλά συνέχεια».

Τι έχει πει στο παρελθόν για το θέμα των κιλών της;

«Όταν ήμουν στη σχολή, ήμουν εξήντα κιλά και σε πληροφορώ ότι μου έλεγαν ότι είμαι χοντρή, ότι πρέπει να κάνω δίαιτα, γιατί στο ελληνικό θέατρο δεν πρόκειται να βρω δουλειά με τέτοιο σώμα.

Τελειώνω λοιπόν την σχολή, κάνω κάτι σεμινάρια και μετά έρχεται το «Είσαι το ταίρι μου» όπου απενοχοποιεί όλες τις χοντρές του πλανήτη και εμένα μαζί με αυτές. Εκεί λοιπόν είπα ότι δεν πειράζει, ας πεθάνει κάποια και χοντρή, δεν γίνεται όλες να είμαστε μοντέλα.

Ύστερα το ένα έφερε το άλλο και νιώθω ότι τα κιλά δεν μου έφεραν κανένα εμπόδιο στην επαγγελματική μου πορεία.

Έχω προσπαθήσει να χάσω κιλά για το καλό της υγείας μου.

Δεν είμαι πια είκοσι πέντε χρονών, μπορούν τα κιλά να μου δημιουργήσουν θέματα στην υγεία μου. Ανά περιόδους με πονάνε τα γόνατα, η μέση μου.

Γι’ αυτούς τους λόγους προσπαθώ να διώξω κιλά. Αλλιώς μια χαρά έχω περάσει με τα κιλά μου σε αυτή τη ζωή και επαγγελματικά και προσωπικά».

Διαβάστε επίσης

Σοφία Βογιατζάκη: «Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένα όνομα, μια ιστορία»