Σπυράκος για Καρρά: «Πήρα τον Δασκουλίδη και του είπα “Θα ανοίξουμε; Πώς θα τραγουδήσουμε;”»
Τηλεόραση

Σπυράκος για Καρρά: «Πήρα τον Δασκουλίδη και του είπα “Θα ανοίξουμε; Πώς θα τραγουδήσουμε;”»

Σπυράκος για Καρρά: «Πήρα τον Δασκουλίδη και του είπα “Θα ανοίξουμε; Πώς θα τραγουδήσουμε;”»

Ο τραγουδιστής μίλησε στο Πρωινό Σουσού για την απώλεια του Βασίλη Καρρά αλλά και τη δική του αποχή από τις πίστες

Ο Πέτρος Ίμβριος, ο Γιώργος Δασκουλίδης και ο Σπύρος Σπυράκος ήταν καλεσμένοι της Ελένης Τσολάκη στο Πρωινό Σουσού και μίλησαν για τις εμφανίσεις τους στο Έμπατη North αλλά και για τον Βασίλη Καρρά.

Όπως είπαν η ιδέα της συνύπαρξής τους στην πίστα ήταν του Γιώργου Δασκουλίδη.

«Τι πιο ωραίο να είμαστε με φίλους και στην από εδώ και στην από κει πλευρά της πίστας» είπε ο Πέτρος Ίμβριος.

«Απείχα για δυο τρία χρόνια και επανήλθα με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Είναι το καλύτερο» είπε ο Σπύρος Σπυράκος.

Όπως είπαν με μία φωνή, όλες τις Πρωτοχρονιές τις πέρασαν στην πίστα εκτός από την περίοδο του lockdown. «Συνηθίζεις. Το δύσκολο είναι να είσαι σωστός στις υποχρεώσεις στην πίστα και την άλλη μέρα στις υποχρεώσεις στο σπίτι» είπε ο Πέτρος Ίμβριος.

«Δεν πρέπει να είμαστε εντάξει στο οικογενειακό τραπέζι;» είπε ο Σπύρος.

Όσα είπαν για τον Βασίλη Καρρά

«Ήταν πολύ δύσκολο και για μας. Όταν το πληροφορήθηκα, πρώτη μου δουλειά ήταν να πάρω τον Γιώργο και του είπα “θα ανοίξουμε απόψε; Πώς θα τραγουδήσουμε τώρα;”. Μετά σκεφτήκαμε όμως και το έλεγε και από μόνος του “να διασκεδάζετε και να φοράτε άσπρα”. Ο Βασίλης είναι ογκόλιθος. Έχει μπει στο πάνθεον των μεγάλων τραγουδιστών που είναι ο Μητροπάνος, ο Διονυσίου. Μετά θάνατον έχει ακόμα αναγνώριση» είπε ο Σπύρος Σπυράκος.

«Σίγουρα αυτό θα ήθελε. Όλη του η ζωή ήταν τραγούδι, μουσική. Χαίρομαι που βγαίνει ο πραγματικός του χαρακτήρας που τον κρατούσε κρυφό, ότι βοηθούσε ανθρώπους. Ήταν πολύ διορατικός και με τα δικά μου επαγγελματικά. Μου έλεγε “κάνε αυτό πιτσιρίκο και θα δεις”. Είναι ο μέντοράς μου. Στο ξεκίνημα ήταν ο δακτυλοδεικτούμενος λαϊκός τραγουδιστής που δεν τον θέλανε. Τελικά τον αποθέωσαν και έγινε θρησκεία» είπε ο Πέτρος Ίμβριος.

«Δεν μπορώ να μιλήσω σε παρελθόντα χρόνο για τον Βασίλη. Ο Βασίλης ζει και τα τραγούδια του θα μας συντροφεύουν πάντα. Είναι θρύλος. Θα λείψει από τον χώρο μας. Είναι μια απώλεια που δεν μπορεί να αναπληρωθεί. Είναι ένας καλλιτέχνης που όλοι μας και όλος ο κόσμος έχουν μια φωτογραφία μαζί του» είπε ο Γιώργος Δασκουλίδης.