Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι κολλημένος με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο και…»
Τηλεόραση

Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι κολλημένος με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο και…»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι κολλημένος με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο και…»

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε για όλα στο Στούντιο 4

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 και μίλησε για όλα ανοιχτά αφού όπως λέει είναι «ανοιχτό βιβλίο» και μιλάει έτσι και με τους φίλους του.

«Πάντα φρόντιζα να κάνω τη ζωή μου τόσο γεμάτη, θέλω να αφήσω μια καλή αύρα. Την ώρα της θάλασσας μόνο σκέφτομαι μήπως να είχα έναν σύντροφο.

Είναι στους στόχους της ζωής μου, όχι ότι δεν έχω περάσει ωραίες σχέσεις, αλλά μου αρέσει η συντροφικότητα. Είμαι πολύ δοτικός, περιμένουμε προτάσεις!

Συναισθηματικά είμαι πολύ κολλημένος με έναν άνθρωπο και δεν θέλω να φύγω από αυτόν πολλά χρόνια.  Ακόμα και ο έρωτας χωρίς ανταπόκριση μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένο γιατί ξέρεις ότι αγαπάς πολύ έναν άνθρωπο και δεν περιμένεις να απολαύσεις κάτι από αυτόν.

Το ξέρει. Μου λένε πολλοί ότι πρέπει να πας σε ένα ψυχολόγο. Τι να τον κάνω; Η ζωή μου είναι τόσο ανοιχτή. Αν αγαπάς τους ανθρώπους τους δέχεσαι όπως είναι, δεν τους πετάς από τη ζωή σου. Μπορεί να είναι εμμονικό αλλά γίνεται.

Έχω ζήσει και πολύ δυνατές καταστάσεις. Τώρα μεγαλώσαμε. Με σώζει από το να πληγωθώ.

Ανά δεκαετία είχα και μια πολύ ωραία σχέση και έχουν μείνει σαν οικογένειά μου».

«Είμαι πολύ καλός φίλος. Προσέχω πάρα πολύ τον εαυτό μου. Εγώ πάντα πρόσεχα πώς θα είμαι πάντα πρόσχαρος, ωραία ντυμένος. Στη Βουλή μπορεί να με κοιτάζουν περίεργα αλλά από όλα τα κόμματα μου μιλάνε τόσο γλυκά.

Το Πάσχα είναι οι επόμενες εκλογές του ΣΕΗ. Δεν μπορώ να βάλω υποψηφιότητα ξανά εξαιτίας του καταστατικού αλλά θα βάλω υποψηφιότητα για ένα μικρότερο όργανο» ανέφερε.