Σπύρος Μαρτίκας: «Τόλμησε ο Άρης Σοϊλέδης να μου πει για την παιδεία μου;»
Τηλεόραση

Σπύρος Μαρτίκας: «Τόλμησε ο Άρης Σοϊλέδης να μου πει για την παιδεία μου;»

Σπύρος Μαρτίκας: «Τόλμησε ο Άρης Σοϊλέδης να μου πει για την παιδεία μου;»

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τον Άρη Σοϊλέδη

Τη δική του απάντηση θέλησε να δώσει ο Σπύρος Μαρτίκας στον Άρη Σοϊλέδη μετά την ανάρτηση του τελευταίου στο Instagram όπου τον χαρακτήρισε μισογύνη και σεξιστή.

Ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε ζωντανά στην εκπομπή, Γειά σου, και τοποθετήθηκε επί του θέματος δείχνοντας εμφανώς την ενόχληση και τον εκνευρισμό του.

«Τόλμησε ο Άρης Σοϊλέδης να μου πει για την παιδεία μου; Με κάνει σεξιστή και μισογύνη το γεγονός ότι δεν αναγνώρισα κάποια; Έθιξε κάποιος ή δεν σεβάστηκε την καλαισθησία της; Κανείς δεν το έθιξε αυτό! Μα δεν την αναγνωρίσαμε. Έχασα 12 κιλά, πήγα με μούσια στο σπίτι και οι γονείς μου μού είπαν ότι δεν με αναγνώρισαν. Τι έπρεπε να κάνω; Να παρεξηγηθώ;

Ξυρίστηκα και μου είπε η Βρισηίδα “Τι έκανες στον Σπύρο μου;”. Έπρεπε δηλαδή να παρεξηγηθώ. Τον Άρη επειδή τον γνωρίζω πολύ καλά και επειδή το τηλέφωνο δεν χτυπάει, η αγωνία μεγαλώνει και η ψυχραιμία υποχωρεί. Είναι πολύ λίγος να μιλάει για την παιδεία μου. Μπορείτε να ρωτήσετε όλες τις γυναίκες στη ζωή μου, η Βρισηίδα είναι ευτυχισμένη δίπλα μου.

Αυτά δηλώνουν υποκρισία! Ξέρει πολύ καλά αν έχει εκθέσει ο ίδιος ο Άρης τη γυναίκα του. Απλά το τηλέφωνο δεν χτυπάει! Αν εγώ προσέβαλα την καλαισθησία, τολμούσα να προσβάλω την καλαισθησία κάποιου, προσέχω πολύ τα λεγόμενά μου. Αν τολμούσα με άσχημο τρόπο, δεν θα το έκανα ποτέ στη ζωή μου. Απλά δεν την αναγνώρισα.

Είναι καθαρά υποκειμενικό. Αντιμετωπίζω και μεγάλο φθόνο. Κάποιος να τολμήσει να παρερμηνεύσει λεγόμενα για να δηλώσει φθόνο. Είναι φθόνος επειδή δεν αναγνώρισα κάποιον να ακούω ότι είμαι μισογύνης και σεξιστής. Με ευτυχισμένες γυναίκες στο περιβάλλον μου…Η Βρισηίδα καυχιέται και είναι χαρούμενη που ζει ευτυχισμένη. Θα ζούσε με κάποιον τέτοιο άνθρωπο δίπλα της;».

Διαβάστε επίσης

Σοϊλέδης: Η σκληρή απάντηση στον Μαρτίκα για όσα είπε για την Αντωνά – «Πόσο “λίγος” είσαι…»