Σπύρος Παπαδόπουλος: «Έτσι ήθελα να τελειώσω το Στην υγειά μας…»
Τηλεόραση

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Έτσι ήθελα να τελειώσω το Στην υγειά μας…»

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Έτσι ήθελα να τελειώσω το Στην υγειά μας…»

Ο ηθοποιός μίλησε στο Πάμε Δανάη για τη Ρένια Λουιζίδου και το Στην υγειά μας

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Αλέξη Μίχα για επαγγελματικά απωθημένα και για την απόφαση του να σταματήσει το Στην υγειά μας.

Με αφορμή την τωρινή συνεργασία του με την Ρένια Λουιζίδου φέτος στο θέατρο, σχολίασε:

«Η Ρένια είναι αυτή που είναι, ο κόσμος ξέρει τι ηθοποιός είναι. Πέραν αυτού είναι και πλάσμα η Ρένια, θα μπορούσαμε να παίζουμε μαζί μέχρι τα βαθιά μας γεράματα. Πάντα ήταν ένα πολύ όμορφο κορίτσι, είναι εντάξει άνθρωπος. Ποτέ δεν είχε τα σουσούμια της ωραίας γκόμενας».

«Δεν θα μπορούσε να γίνει reunion των Απαράδεκτων χωρίς τον Βλάση, το έχουμε συζητήσει πολλές φορές τη Δήμητρα Παπαδοπούλου» ανέφερε.

«Από μωρό παιδί δεν τα πήγαινα καλά με τα Θεία. Κάποτε παίζαμε με τον Ηρακλή και χάναμε 1-0 και είχα γονατίσει στα εικονίσματα και παρακαλούσα να ισοφαρίσουμε και θα πάω κατηχητικό. Πήγα κάποιες φορές κατηχητικό, αλλά εμείς πηγαίναμε εκκλησία πιο πολύ για τα κορίτσια» είπε.

Για την περιπέτεια με τον καρκίνο και αν άλλαξε η κοσμοθεωρία του μετά από αυτό το γεγονός: «Το ξέρω ότι φόβος κάνει τους ανθρώπους να το γυρίσουν, έχω πολύ δικούς μου ανθρώπους που το γυρίσανε και γεμίσανε τις τσέπες τους εικονίτσες, αλλά εγώ δεν θα το έκανα αυτό. Είχα μια ψυχραιμία και είπα ότι αν είναι να τελειώνουμε, θα τελειώνουμε, δεν θα πάθω και τίποτα αν μου πουν ότι “μέχρι εδώ ήταν”».

«Είναι πολύ νωρίς να πούμε για τρίτο κύκλο του Κάνε ότι κοιμάσαι. Θα το ήθελα μόνο αν έβλεπα πού το πάμε» ανέφερε για τη σειρά της ΕΡΤ1 που πρωταγωνιστεί και φέτος.

Αναφερόμενος στα νούμερα της τηλεθέασης και για την απόφαση του να σταματήσει το Στην υγειά μας, είπε:

«Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ νούμερα τηλεθέασης, δεν με ενδιαφέρουν. Γελάω με αυτό και ποτέ δεν ζήτησα τα νούμερα του Στην υγειά μας από την αρχισυντάκτρια. Το κανάλι δεν με είχε πιέσει για τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά στην ομάδα μάθαινα μετά ότι ασκούνταν κάποιες πιέσεις.

Δεν μετάνιωσα ποτέ για την απόφαση να το σταματήσω.

Είχε αρχίσει μια φθορά μέσα μου αλλά και έξω μου στην εκπομπή. Επειδή είμαι φιλότιμος άνθρωπος έβλεπα πόσο πολύ το έχει ανάγκη ο κόσμος. Μου λέγανε, “εμείς περιμένουμε το Σάββατο γιατί μόνο αυτό έχουμε να περιμένουμε και μιλάμε και με τους απέναντι και χορεύουμε και κάνουμε…”‘. Έλεγα “πώς θα το κόψω εγώ τώρα αυτό το πράγμα, πώς θα τους το στερήσω;”. Είχε γίνει πια σαν κοινωνικό αγαθό η εκπομπή».

«Το μόνο που σκέφτηκα όταν μου πρότειναν το εορταστικό Στην υγειά σας ήταν “μη μου το κάνετε αυτό”» είπε.

«Είχα απωθημένο που δεν είχαν έρθει κάποια πρόσωπα στην εκπομπή όπως ο Φοίβος, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Χαρούλα και πολλοί άλλοι. Εμένα το μεγάλο μου απωθημένο ήταν δύο εκπομπές με τον Ξαρχάκο και έλεγα να τελειώσω έτσι».

Δείτε όλη την συνέντευξη από την εκπομπή: