Σπύρος Παπαδόπουλος: «Οι δύο αγαπημένες μου λέξεις είναι “μάνα” και “δάσκαλος”»
Τηλεόραση

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Οι δύο αγαπημένες μου λέξεις είναι “μάνα” και “δάσκαλος”»

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Οι δύο αγαπημένες μου λέξεις είναι “μάνα” και “δάσκαλος”»

Όσα είπε πριν από την πρεμιέρα του «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ»

Λίγο πριν από την πρεμιέρα του «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ» ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε στο αναλυτικό κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και τον Γιώργο Κουβαρά μιλώντας για τη σειρά και τον ρόλο του.

Για το τι θα δούμε φέτος είπε: «Πάμε σε ένα ιδιωτικό σχολείο φέτος. Αντιμετωπίζουμε τις παραβατικότητες, που δεν έχουν σύνορα. Και πιο σοβαρά θέματα – γιατί εδώ δεν είναι εύκολο να συνδιαλλαγής ή να επιβληθείς σε παιδιά που προέρχονται από σπίτια με πολύ δύναμη, με κύρος, με χρήματα, με πολιτικές επιρροές κτλ κλπ. Άρα το έργο μας είναι αρκετά πιο δύσκολο. Εμάς, σαν καθηγητές».

Έχει ταυτιστεί με τον «Νικόλα Καλίρη»; «Να σου πω την αλήθεια τυχαίνει. Το έχω πει αρκετές φορές να το πω άλλη μία, ότι οι δύο αγαπημένες μου λέξεις, η πρώτη είναι μάνα και η δεύτερη είναι δάσκαλος. Εγώ πολύ είμαι πολύ κοντά στην έννοια του δασκάλου και του τι μπορεί να προσφέρει ένας δάσκαλος στα παιδιά. Αν αγαπάς και τους νέους – που εγώ τους αγαπώ, μου ήρθε “κουτί”. Πραγματικά το κάνω με όλο μου το “είναι”».

Παράλληλα αναφέρθηκε στο βραβείο που κέρδισε η σειρά στη Σεούλ λέγοντας πως «συναγωνίστηκαν κάπου 300 χώρες και βγήκαμε. Πήραμε το πρώτο βραβείο» ενώ τόνισε πως θα μπορούσε να διεκδικήσει και διεθνή αναγνώριση.

«Απ’ ό, τι απέδειξε η βράβευση ναι. Κατ’ αρχάς να πούμε ευχαριστούμε που έχουμε την ΕΡΤ πάντα πάνω μας. Είναι οι άνθρωποι που πραγματικά μας στηρίζουν και κάνουμε τη δουλειά μας απρόσκοπτα και χωρίς εμπόδια. Ό,τι θέλουμε το έχουμε. Είναι πολύ σημαντικό για την Ελλάδα αυτό δεν είναι αυτονόητο και γι αυτό το τονίζω».

Διαβάστε επίσης

«Κάνε ότι κοιμάσαι II»: Δείτε όσα συμβαίνουν στα backstage της σειράς