Σπύρος Σαραφιανός: «Μου έδωσε ένα δυνατό χαστούκι, πήγε ξάπλωσε και πέθανε»
Τηλεόραση

Σπύρος Σαραφιανός: «Μου έδωσε ένα δυνατό χαστούκι, πήγε ξάπλωσε και πέθανε»

Σπύρος Σαραφιανός: «Μου έδωσε ένα δυνατό χαστούκι, πήγε ξάπλωσε και πέθανε»

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια μετά τον χωρισμό των γονιών του

Η Τζένη Θεωνά συνάντησε τον ηθοποιό Σπύρο Σαραφιανό και την σύζυγο του Μαίρη Ανδρέου, με τον αγαπημένο ηθοποιό να μιλά για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και τις εμπειρίες του.

Οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν μικρός και έμεινε με τον πατέρα του. Αργότερα εκείνος ξαναέφτιαξε τη ζωή του αλλά η μητριά του δεν είδε ποτέ με καλό μάτι ότι ο άνδρας της είχε παιδιά από πρώτο γάμο.

«Δεν ήθελα να μάθω γιατί χώρισαν οι δικοί μου ακόμα και τώρα μαθαίνω πληροφορίες. Έμαθα πριν πέντε ημέρες ότι το διαζύγιο βγήκε εις βάρος της μητέρας μου. Δεν θέλω να μάθω τους λόγους. Μας μεγάλωσε ένας υπέροχος πατέρας, ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Μεγάλωσα δύσκολα αλλά με πάρα πολλή αγάπη».

«Δεν είδα ποτέ μεταξύ τους βία είτε λεκτική είτε σωματική. Χώρισαν όταν τελείωσα την Α΄δημοτικού. Ξαναείδα τη μητέρα μου τυχαία ενώ πουλούσα κουλούρια».

«Ήταν δύσκολη η συνύπαρξη με τη μητριά μου. Η μητέρα της γυναίκας του πατέρα μου ήταν ήταν το δύσκολο πρόβλημα. Δεν με χώνευε ποτέ γιατί ήταν τα παιδιά του άντρα της κόρης μου. Το δωμάτιό μου είχε ένα τζάμι με ημιδιαφάνεια και παρακολουθούσε από την κλειδαρότρυπα να δει τι κάνω».

«Έκρυβε τα χρυσαφικά της κόρης της και μας κατηγορούσε ότι τα κλέβαμε. Κάλεσε και την ασφάλεια».

«Το ενδιαφέρον είναι πώς πέθανε. Κοιμάμαι στο δωμάτιο και ξυπνάω από ένα δυνατό χαστούκι και βλέπω τη γιαγιά να φεύγει από πάνω μου να πηγαίνει στο δικό της δωμάτιο, να ξαπλώνει στο κρεβάτι της, να βάζει τα χέρια της στο στήθος και να πεθαίνει. Πέθανε προφανώς ευτυχισμένη».

«Της μητριάς μου της άρεσε η Merenda. Μια μέρα ανοίγω το ψυγείο και βλέπω αυτό το περίεργο βάζο και έφαγα 2 κουταλιές. Ερχόμενη στο σπίτι είδε ότι έλειπαν δύο κουταλιές και έγινε έξαλλη και από εκείνη την ημέρα κλείδωνε την κουζίνα και εγώ για να πιω νερό έπινα από το μπάνιο».

Διαβάστε επίσης

Σπύρος Σαραφιανός: «Είχα να δω τη μάνα μου έναν χρόνο. Τη βρήκα πολύ μυθιστορηματικά…»