Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Η Όλιβ με έσωσε από την κατήφεια και την κατάθλιψη της καραντίνας»
Τηλεόραση

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Η Όλιβ με έσωσε από την κατήφεια και την κατάθλιψη της καραντίνας»

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Η Όλιβ με έσωσε από την κατήφεια και την κατάθλιψη της καραντίνας»

Όσα εξομολογήθηκε για το σκυλάκι του στη Μαρία Κωνσταντάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή, Μουσούδες, βρέθηκε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και μίλησε για την άφιξη της Όλιβ στη ζωή του και πώς τον βοήθησε στην ψυχολογία του την περίοδο της καραντίνας.

«Πιστεύω ότι είμαστε δύο άνθρωποι που θα μπορούσαμε να είχαμε σκυλιά. Την πήρα στη μεγάλη καραντίνα, μόλις είχε τελειώσει η πρώτη. Την πήρα Σεπτέμβριο, τη βρήκα μέσω facebook. Για κάποιο λόγο έψαχνα μαύρο, θηλυκό, αδέσποτο και έμαθα ότι αυτά είναι συνήθως που ψάχνει ο κόσμος. Την είδα και την ερωτεύτηκα. Πήρα τηλέφωνο και τους είπα ότι ενδιαφέρομαι για το σκυλί. Μου είπε ότι είχε πάρει ένας άλλος και αν δεν τη θέλει θα την πάρω εγώ.

Την παίρνει, κάθεται ένα μήνα και με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν “Ο κύριος την επέστρεψε την Ολίβια, αν ενδιαφέρεστε ελάτε”. Το θεώρησα καρμικό. Έκοψα το Ολίβια, μου φάνηκε μεγάλο για όνομα σκύλου και τη συνέδεσε με την Όλιβ του Ποπάι γιατί είναι μελαχρινή καλλονή. Θεωρώ ότι η Όλιβ με διέσωσε από την μιζέρια, την κατήφεια της καραντίνας, την κατάθλιψη. Ήρθε ένας χαρούμενος ζωντανός οργανισμός που με έκανε και εμένα χαρούμενο. “Υποχρεωνόμουν” να τη βγάλω δύο φορές βόλτα, να με χτυπάει και λίγο οξυγόνο, να την ταΐζω, να την προσέχω.

Δεν διανοούμαι να είμαι χωρίς την Όλιβ. Όταν μπορεί να την έχει κάποιος φίλος, ξαπλώνω στον καναπέ και ψάχνω να δω από πού θα έρθει. Ο χρόνος που έχουμε με την Όλιβ έχει μειωθεί δραστικά. Την παίρνω μαζί μου στη δουλειά, στο μαγαζί. Με ακολουθεί παντού. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που έχω μια ευθύνη, ένα μαγαζί και την έχω δίπλα μου. Έχει μάθει να μην μπαίνει στην κουζίνα. Είναι χαρακτηριστικό όταν θέλει να φάει κάνει την “νεκρή” και για να μου ζητήσει κάτι, ξέρει πώς να το κάνει. Δεν παίρνει φαγητό από άλλους, δεν της αρέσουν οι λιχουδιές».

Διαβάστε επίσης

TikTok – Η γη της ελιάς: Το transition της Δήμητρας για τη μυστική αποστολή