Squid Game: Το teaser για τη δεύτερο σεζόν της σειράς είναι γεγονός!
Τηλεόραση

Squid Game: Το teaser για τη δεύτερο σεζόν της σειράς είναι γεγονός!

Squid Game: Το teaser για τη δεύτερο σεζόν της σειράς είναι γεγονός!

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το Netflix

Το Squid Game είχε κάνει θραύση όταν κυκλοφόρησε στο Netflix και για αρκετό διάστημα ήταν πρώτο στα trends της διεθνούς πλατφόρμας.

Μία σειρά που μπορεί να έχει ως βάση του ένα παιδικό παιχνίδι, ωστόσο, όσοι συμμετέχουν θέλουν να καταφέρουν να φτάσουν ως το τέλος για να λύσουν τα προβλήματα της ζωής τους.

Όσοι δεν τα καταφέρουν πυροβολούνται επί τόπου δίχως δεύτερη σκέψη και ήταν κάτι που γνώριζαν από την πρώτη στιγμή που είπαν «ναι» σε αυτό το παιχνίδι.

Η δεύτερη σεζόν είναι γεγονός και θα προβληθεί εντός του 2024 με την επίσημη πρεμιέρα να μην έχει δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα.

Ωστόσο, το Netflix φρόντισε να δώσει μια μικρή γεύση τόσο με φωτογραφίες όσο και με το teaser για το τι επρόκειτο να απολαύσουμε τη δεύτερη σεζόν.

Δείτε το teaser

Η υπόθεση της σειράς

Στην υπόθεση της σειράς, ευάλωτοι άνθρωποι που χρειάζονται απεγνωσμένα χρήματα λαμβάνουν μια μυστηριώδη πρόσκληση να λάβουν μέρος στο παιχνίδι. 456 συμμετέχοντες ετερόκλητης προέλευσης βρίσκονται κλειδωμένοι σε μια μυστική τοποθεσία και παίζουν παιχνίδια για να κερδίσουν 45,6 δισεκατομμύρια γουόν. Κάθε παιχνίδι είναι σαν ένα παραδοσιακό κορεάτικο παιχνίδι για παιδιά, όπως το Κόκκινο φως και το Πράσινο φως, στο οποίο όμως η ήττα σημαίνει θάνατο. Ποιος θα είναι ο νικητής και ποιος είναι ο σκοπός αυτού του παιχνιδιού;

Διαβάστε επίσης

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Σίμος και Αμαλία παντρεύονται αλλά….