Σταματίνα Τσιμτσιλή: Απαντά στα σενάρια για βραδινή εκπομπή – «Όντως κάναμε…»
Τηλεόραση

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Απαντά στα σενάρια για βραδινή εκπομπή – «Όντως κάναμε…»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Απαντά στα σενάρια για βραδινή εκπομπή – «Όντως κάναμε…»

Η παρουσιάστρια του Ηappy Day μίλησε για το τηλεοπτικό παρόν της αλλά και για άλλους παρουσιαστές

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στο Χαμογέλα και πάλι και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο με αφορμή τα 10χρονα «γενέθλια» του Happy Day που παρουσιάζει στον Alpha.

«Δεν το πίστευα και δεν το πιστεύω ακόμη αλλά όταν ξεκινάς με πιο χαμηλές προσδοκίες και δεν αγχώνεσαι, συμβαίνουν τα καλύτερα» ανέφερε.

Για το ξεκίνημά της στο ρεπορτάζ είπε: «Το να ασχολείται ένα 19χρονο κορίτσι με το Ινδο-πακιστανικό θεωρείται έως και προκλητικό. Δεν μπορώ να ξέρω αν θα έλεγα δελτίο γιατί είναι πολύ λίγες οι θέσεις και απαιτείται εμπειρία.

Στα σενάρια που την θέλουν να παρουσιάζει βραδινή εκπομπή απάντησε: «Είναι αυτή η δική μου ειλικρίνεια και ο παρορμητισμός μου, που λες “τι το ήθελα και το είπα; Όντως κάναμε μία τέτοια κουβέντα με το κανάλι εκείνη την περίοδο, παρόμοιες συζητήσεις έχουμε κάνει κι άλλες 10 φορές και δεν κατέληξαν κάπου. Όλα είναι θέμα timing, αν τη στιγμή που γίνει η πρόταση οι συνθήκες είναι τέτοιες που δεν θα λειτουργήσει εις βάρος του Happy Day ή του χρόνου με την οικογένειά μου που είναι σημαντικός, τότε θα το συζητούσα», παραδέχθηκε η παρουσιάστρια.

Για τον συνεργάτη της Δημήτρη Παπανώτα σχολίασε: «Δεν θέλω να μιλάω εξ ονόματός τους. Οι δικοί μου συνεργάτες δεν νιώθουν δεύτεροι στη σειρά. Αν κάποιος προσδιόρισε τον Δημήτρη ως πανεπλίστα, ίσως γι’ αυτό να ενοχλήθηκε. Για μένα το πάνελ δεν έχει κακή έννοια. Κι εγώ έχω υπάρξει πάνελ».

Ερωτηθείσα για τον Γιώργο Λιάγκα γιατί έχει βρεθεί φέτος «στο μάτι του κυκλώνα» απάντησε: «Η δράση φέρνει αντίδραση. Ο Γιώργος Λιάγκας έχει έντονο χαρακτήρα, του αρέσει να εκφέρει γνώμη και να επιχειρηματολογεί και το αναγνωρίζω στους ανθρώπους. Ο κόσμος θέλει να βλέπει ανθρώπους που λένε την άποψή τους».

«Ξέρω ότι η Φαίη είναι πολύ σωστή και έντιμη. Πρώτα θα κάνει τις συζητήσεις της με τον σταθμό και αν δεν καλύπτεται ή δεν θέλει τότε θα προχωρήσει σε άλλα ραντεβού» ανέφερε για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Καταλήγοντας αποκάλυψε ότι έχει πει «όχι» σε άλλες επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχθεί, γιατί είναι συναισθηματική και δένεται με τους ανθρώπους και τις καταστάσεις αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι αυτό δεν είναι πάντα καλό.