Σταμάτης Γαρδέλης: «Θα μαλλιοτραβηχτούμε με τον Τάιλερ»
Τηλεόραση

Σταμάτης Γαρδέλης: «Θα μαλλιοτραβηχτούμε με τον Τάιλερ»

Σταμάτης Γαρδέλης: «Θα μαλλιοτραβηχτούμε με τον Τάιλερ»

Ο Σταμάτης Γαρδέλης με πολύ χιούμορ εξήγησε γιατί δεν θα γίνει image maker του Στέφανου Κασσελάκη

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα έχοντας επιστρέψει από το I am a celebrity και εξήγησε γιατί δεν ασχολείται με την πολιτική.

«Εξακολουθώ να είμαι στη ζούγκλα της Αθήνας. Δεν έχω συνέλθει ακόμα, έχω τον Ατλαντικό πάνω μου. Δεν θα πω τι έγινε με τον Ξιαρχό.

Δεν είναι κακό που οι ηθοποιοί αναλαμβάνουν εκπομπές.

Έχω σκεφτεί την πολιτική αλλά θέλω να έχω καθαρή κι ελεύθερη γνώμη. Θα μπορούσα να είμαι ένας image maker κάποιων πολιτικών. Δεν θα γινόμουν image maker του Κασσελάκη γιατί θα μαλλιοτραβηχτούμε με τον Τάιλερ».

Η Κάτια Ταραμπάνκο απάντησε για το εάν θα πήγαινε στο GNTM All Star και για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός.

«Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να γίνει GNTM All Star. Αν δεν έχω “σπάσει”, γιατί να μην πάω; Κάνω σεμινάρια υποκριτικής για να μπορέσω να συμμετάσχω και εγώ σε κάποια σειρά. Δεν ξέρω αν μου κάνανε προτάσεις για σειρές φέτος γιατί έχω και manager, αλλά επειδή δεν είναι κάτι που δεν έχει ακουστεί στον χώρο ότι είναι κάτι που ανέκαθεν με ενδιέφερε, τώρα σιγά σιγά που το επικοινωνώ εύχομαι του χρόνου ν έχω κάποια πρόταση», είπε αρχικά.

«Μου αρέσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ως παρουσιάστρια, την αγαπώ. Δυσκολεύομαι ναι καταλάβω την Χατζηπαντελή. Είναι εκκεντρικός χαρακτήρας. Λείπει η Βίκυ Καγιά από την τηλεόραση, έχω ακούσει ότι κάτι ετοιμάζει», πρόσθεσε.