Σταμάτης Μαλέλης: «Κάποιες εκπομπές απευθύνονται σε ένα κοινό που δεν υπάρχει»
Τηλεόραση

Σταμάτης Μαλέλης: «Κάποιες εκπομπές απευθύνονται σε ένα κοινό που δεν υπάρχει»

Σταμάτης Μαλέλης: «Κάποιες εκπομπές απευθύνονται σε ένα κοινό που δεν υπάρχει»

Όσα είπε στην Ελεονώρα Μελέτη για την τηλεόραση του σήμερα και του αύριο

Ο Σταμάτης Μαλέλης ήταν καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε φυσικά για την τηλεόραση!

«Ναι, η τηλεόραση χρειάζεται ριζικές αλλαγές. Εμείς που ασχολούμαστε πρέπει να καθίσουμε κάτω πολύ σοβαρά, να καταθέσουμε τις προτάσεις μας και να κάνουμε αλλαγή. Η εισβολή των νέων Μέσων είναι καθοριστική. Πρέπει να ψάξουμε να βρούμε το νέο Μέσο, χωρίς να αλλάξει το χαρακτηριστικό της τηλεόρασης. Η τηλεόραση είναι συντροφιά. Πρέπει να παντρέψουμε το διαδίκτυο με την τηλεόραση. Πρέπει να δούμε τι ψάχνει ο νέος που είναι με το κινητό; Οι συνήθειες αλλάζουν, οι γενιές αλλάζουν και πρέπει να το αξιοποιήσουμε.

Τα νούμερα είναι λίγο σκληρά το πρωί. Ξυπνάω με αυτή την αγωνία. Πολλές φορές μας πιέζουν και παίρνουμε βιαστικές αποφάσεις» ανέφερε.

Μιλώντας για τα πρόσωπα της τηλεόρασης, έδωσε συμβουλή στον Γιώργο Λιάγκα να τιθασεύσει τον αυθορμητισμό του ενώ για την Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Πήγε πολύ καλά. Κι αυτή θα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται την καινούργια τηλεόραση. Αλλά πάει καλά».

«Μιλάω για όλους. Δες ποιοι σε βλέπουν εκείνη την ώρα. Πάρε αυτόν τον άνθρωπο και μίλα του. Αν δεν έχεις αυτή την εικόνα που αλλάζει από χρόνο σε χρόνο, δεν μπορείς να κάνεις δουλειά. Νιώθω πως κάποιες εκπομπές απευθύνονται σε ένα κοινό που δεν υπάρχει. Αυτή είναι η συμβουλή που δίνω σε όλους».

«Από το πάθος μου για τη δουλειά μπορεί να ξεπερνούσα κάποια όρια, το καταλάβαινα αμέσως, στεναχωριόμουν. Μετανιώνω για κάποιες κάμερες που έστειλα αλλά ο ισολογισμός είναι θετικός. Έχω πει πάρα πολλά όχι» ανέφερε.