Στάθης Σχίζας για το Survivor: «Επειδή τα χρήματα ήταν πιο πολλά, ήταν ο θάνατός σου η ζωή μου»
Τηλεόραση

Στάθης Σχίζας για το Survivor: «Επειδή τα χρήματα ήταν πιο πολλά, ήταν ο θάνατός σου η ζωή μου»

Στάθης Σχίζας για το Survivor: «Επειδή τα χρήματα ήταν πιο πολλά, ήταν ο θάνατός σου η ζωή μου»

Καταπέλτης για το κλίμα στο All Star μεταξύ των παικτών

Ο Στάθης Σχίζας ήταν καλεσμένος στην Οδό Ζαρίφη 2 και μίλησε για το Survivor All Star και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Μεταξύ άλλων είπε πως μετάνιωσε για το Survivor και πως ο Μάριος Πρίαμος είχε σκληρή στρατηγική και δεν του φαινόταν.

«Είμαι λίγο κλειστός. Θέλω τον χρόνο μου να ανοιχτώ.

Εκείνη την περίοδο που πήγα στο Survivor ήμουν πιεσμένος σε όλα και το είδα σαν διέξοδο, θα πάω, δεν θα έχω επικοινωνία με κανένα, χωρίς κινητό, η δημοσιότητα δεν με ένοιαζε. Τελικά ήταν πιο δύσκολο από εδώ.

Το δεύτερο ήταν All Star αλλιώς δεν υπήρχε λόγος να πάω. Είναι ένα παιχνίδι με πιο ψημένους παίκτες. Στρατηγικές από το ξενοδοχείο οπότε εγώ που είμαι πιο αληθινός δεν μπορώ αυτό το ψουψου πίσω από την πλάτη. Επειδή και τα χρήματα ήταν πιο πολλά, ήταν ο θάνατός σου η ζωή μου. Ο Πρίαμος είχε την πιο σκληρή στρατηγική και δεν του φαινότανε»

«Μπορεί να μην είχαμε χωρίσει με την Αλεξάνδρα αν δεν έμπαινα. Το μετάνιωσα που μπήκα αλλά για δικούς μου λόγους. Βλέπεις τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος, να καταπατήσει τις αξίες του για τα χρήματα. Να πουλήσει τους φίλους. Εγώ δεν είμαι τόσο φιλοχρήματος».

«Ένα ζευγάρι που έχει χωρίσει πρόσφατα, συναντήθηκε έξω, εντάξει. Είχαμε μια αψιμαχία, έγινε μεταξύ μας και εκεί έμεινε. Δεν έχουμε αρχίσει να μιλάμε αλλά έχει καταλαγιάσει το πολεμικό κλίμα, δεν θα γίνουμε κολλητοί, δεν νομίζω ότι μπορούμε να γίνουμε φίλοι μετά από σχέση» είπε για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Επειδή μπήκαμε σε ένα ριάλιτι δε σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε στην τηλεόραση κι ας προσβληθούν κάποια παιδιά» ανέφερε απαντώντας για το αν έχει τηλεοπτικές προτάσεις.