Σταύρος Νικολαΐδης: Αποκάλυψε τι ρόλο θα κάνει στη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου
Τηλεόραση

Σταύρος Νικολαΐδης: Αποκάλυψε τι ρόλο θα κάνει στη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου

Σταύρος Νικολαΐδης: Αποκάλυψε τι ρόλο θα κάνει στη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι θα είναι στη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου

Ο Σταύρος Νικολαΐδης μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, την τηλεόραση, τις δηλώσεις της Εύης Δρούτσα και σχολίασε το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision.

Ο ηθοποιός μίλησε στη Λιλή Πυράκη και αποκάλυψε ότι θα είναι στη νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι σε αυτή την οικογένεια. Φτιάξαμε έναν πιλότο για ένα νέο σίριαλ που θα ξεκινήσει του χρόνου στο Mega. Κάνω έναν αστυνομικό που δουλεύει στα σύνορα που είναι ολίγον τι διεφθαρμένος» ανέφερε.

Αναφερόμενος στον Γιώργο Αγγελόπουλο και την τηλεόραση, είπε:

«Θεωρώ ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι πολύ καλύτερος υποκριτικά από πολλούς ανθρώπους που έχουν τελειώσει κάποια σχολή. Ο καθένας κρίνεται από το αποτέλεσμα. Ακόμη και εμείς οι ηθοποιοί γινόμαστε παρουσιαστές, είμαστε όλοι καλοί; Αξίζουμε να είμαστε παρουσιαστές; Κι εγώ θα μπορούσα να παρουσιάσω μια εκπομπή ή ένα τηλεπαιχνίδι και νομίζω ότι θα μου πήγαινε κιόλας. Δεν είναι ανάγκη οποιοδήποτε τηλεπαιχνίδι βγαίνει να το παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος, που τον αγαπώ πολύ!» είπε με χιούμορ.

Μιλώντας για τον Μιχαλάκη από τα Εγκλήματα είπε: «Δεν έβγαλα πολλά λεφτά γιατί δεν ήξερα να διαχειριστώ τον εαυτό μου. Στην Ελλάδα δεν έχουμε μάνατζερ. Οι ηθοποιοί στην Ελλάδα ”πουλάμε” μόνοι μας τον εαυτό μας λες και είμαστε στη λαϊκή και πουλάμε πατάτες.

Παλιά οι πληρωμές των ηθοποιών είχαν φτάσει σε μια υπερβολή αλλά δεν έφταιγαν αυτοί εφόσον τα κανάλια έδιναν τα χρήματα.

Έχω υποστεί ψυχολογικό bullying σε δουλειά σε σημείο που έκλαιγα στην αγκαλιά της γυναίκας μου».

Για τις δηλώσεις της Εύης Δρούτσα και το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision, σχολίασε:

«Θεώρησα υπερβολική τη δήλωση της Εύης Δρούτσα για το τραγούδι της Σάττι. Είναι αστείο να ζητάς δικαιώματα για το ”τατατα”».

«Δεν παρακολουθώ Eurovision ένα πανηγυράκι είναι, μην το κάνουμε τεράστιο θέμα. Δεν μου άρεσε αρχικά αλλά μετά όσο το ακούω ”μου μένει”. Θεωρώ ότι η Μαρίνα Σάττι είναι ένα υπερταλαντούχο πλάσμα, απλά δεν μου άρεσε το βιντεοκλίπ. Δεν καταλαβαίνω γιατί φέραμε Αυστραλό σκηνοθέτη, δεν έχουμε άξιους σκηνοθέτες στην Ελλάδα; Είδε την Ελλάδα μέσα από τα μάτια του Αυστραλού τουρίστα. Δεν είναι καν η εικόνα της σημερινής Ελλάδας. Αυτό που έδειξε είναι η Ελλάδα του 1960».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Σταύρος Νικολαΐδης: «Μέχρι να γεννήσει η γυναίκα μου δεν είχε πεθάνει το παιδί, είναι τραγικό για μια μητέρα»