Σταύρος Σβήγκος: «Δεν θα λογοδοτήσω σε κανέναν για τη σύντροφό μου, είναι δική μου υπόθεση»
Τηλεόραση

Σταύρος Σβήγκος: «Δεν θα λογοδοτήσω σε κανέναν για τη σύντροφό μου, είναι δική μου υπόθεση»

Σταύρος Σβήγκος: «Δεν θα λογοδοτήσω σε κανέναν για τη σύντροφό μου, είναι δική μου υπόθεση»

Το διαζύγιο, ο γιος του και τα reality

Για το διαζύγιό του, το μεγάλωμα του 5χρονου γιου του Άγγελου, αλλά και τα reality shows τα οποία θεωρεί αντίπαλο της κοινωνίας, μίλησε ο Σταύρος Σβήγκος στην εκπομπή «Ελένη».

«Ποτέ δεν είσαι προετοιμασμένος για τον ρόλο του πατέρα. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα φέρει ούτε να προγραμματίσεις κάτι. Η πατρότητα μού έχει φέρει μεγαλύτερες ευθύνες. Πιο πολύ με τρομάζει η κοινωνία και ο κόσμος παρά το μεγάλωμα του παιδιού».

Για το διαζύγιο αναφέρει: «Είναι εύκολο ένα διαζύγιο όταν κοιτάς το καλό του παιδιού σου και το δικό σου. Δεν θεωρώ ότι οι νορμάλ οικογένειες πρέπει να είναι όλοι μαζί. Νορμάλ είναι δύο μπαμπάδες με ένα παιδί, ένας μπαμπάς μόνος του ή μια μαμά μόνη της. Το θέμα είναι η αγάπη, το πώς θα γίνει αυτό είναι υπόθεση του καθενός. Δεν μπορεί να ορίσει κανείς την προσωπική ζωή κανενός. Ακούω τόσο ομοφοβικά και ρατσιστικά σχόλια, έναν οχετό στην τηλεόραση. Και δεν κοιτάνε τα μούτρα τους αυτοί οι άνθρωποι που κάνουν χειρότερα πράγματα και μπορεί να βγάζουν φοβερά κομπλεξικά παιδιά ή προβληματικά γιατί είναι οι ίδιοι προβληματικοί. Πουλάει ο ρατσισμός».

Όσο για μια νέα συντροφική σχέση, απάντησε: «Δεν θα λογοδοτήσω σε κανέναν για τη σύντροφό μου, είναι δική μου υπόθεση. Όταν αποφασίσω ποιος είναι ο σύντροφός μου θα συμβουλευτώ έναν ειδικό», λέει ο ίδιος, καθώς αυτή του η απόφαση θα επηρεάσει και τον γιο του.

«Καλό θα είναι να αποφεύγουμε τις άρρωστες σχέσεις».

«Τα ριάλιτι είναι αντίπαλος της κοινωνίας»

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρεται και στα ριάλτι τα οποία θεωρεί αντίπαλο της κοινωνίας.

«Τα ριάλιτι είναι αντίπαλος της κοινωνίας και της παιδείας. Στους ανθρώπους των ριάλιτι έρχεται γρήγορα η ευκολία, η δημοσιότητα και το χρήμα, αλλά μετά ο εξευτελισμός. Μου έχουν προτείνει να μπω σε ριάλιτι αλλά δεν μπορώ να με δω εκεί. Είναι άλλη η δουλειά μου αλλά ποτέ δε λέω ποτέ».

Ο Σταύρος Σβήγκος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «November» στο θέατρο «Τζένη Καρέζη».

Διαβάστε ακόμα

Σταύρος Σβήγκος: «Αυτή τη στιγμή περνάει δύσκολα η προσωπική μου ζωή, δεν υπάρχει»