Σταυρούλα Χριστοφιλέα: Τι μάθαμε για την παρουσιάστρια της ΕΡΤ;
Τηλεόραση

Σταυρούλα Χριστοφιλέα: Τι μάθαμε για την παρουσιάστρια της ΕΡΤ;

Σταυρούλα Χριστοφιλέα: Τι μάθαμε για την παρουσιάστρια της ΕΡΤ;

Σε ποια εκπομπή εμφανίστηκε;

Σε ένα διαφορετικό πόστο από αυτό που μας έχει συνηθίσει στα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ βρέθηκε η Σταυρούλα Χριστοφιλέα και μας εξέπληξε ευχάριστα.

Πρόκειται για μία δυναμική γυναίκα που ωστόσο έχει επιλέξει να κρατά χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά τις δημόσιες εμφανίσεις της πέρα από τη δουλειά της.

Η Σταυρούλα Χριστοφιλέα με τη λαμπρή πορεία στον χώρο της τηλεόρασης έδωσε το παρών στην εκπομπή «ΠΟΠ μαγειρική» στην κρατική τηλεόραση και μπήκε πίσω από την κουζίνα και παράλληλα με την εκτέλεση της συνταγής αποκάλυψε ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία για τον εαυτό της που πολλοί ίσως δεν γνωρίζουν για εκείνη.

Βέρα Μανιάτισσα όπως δηλώνει έχει μία μητέρα που λατρεύει τη μαγειρική και αυτήν της την αγάπη την πέρασε και στα παιδιά της παρά τις όποιες… γκρίνιες υπήρξαν.

«Επειδή η μαμά είναι μεγάλη μαγείρισσα είχαμε το κλασικό μάνας – κόρης “δεν μπαίνεις εύκολα στην κουζίνα”, “γιατί φτιάχνεις έτσι το κουτάλι”. Όλα θέλει και ήθελε να γίνονται με τη δική της τη σειρά οπότε ήμασταν συνέχεια “κάν΄το εσύ όπως το θέλεις και παράτα με”».

«Άρχισα να μαγειρεύω στα φοιτητικά χρόνια και μετά για την οικογένεια, η παράσταση είναι το άλφα και το ωμέγα, αυτό που έχεις από το σπίτι σου σε ακολουθεί μία ζωή. Αυτό που βλέπω είναι ότι θέλω να μαγειρεύω στους γιους μου, θέλω να τρώμε όλοι μαζί, μ΄αρέσει να μαγειρεύω και ν είναι φίλοι στο σπίτι».

«Με βοηθάει η μαγειρική στο να φύγει το στρες. Μπορεί να μην κάνω άλλη δουλειά στο σπίτι αλλά θέλω να μπω να μαγειρέψω».

Ποιο φαγητό ήταν το αγαπημένο της σαν παιδί; «Μεγάλωσα με αβγά τηγανητά, πατάτες τηγανητές και ντομάτα, τυρί, φέτα» αποκάλυψε.

Διαβάστε επίσης