Στεφανία Γουλιώτη: «Είχα έπαρση, νόμιζα πως ήμουν η Λαμπέτη αλλά δεν ήμουν…»
Τηλεόραση

Στεφανία Γουλιώτη: «Είχα έπαρση, νόμιζα πως ήμουν η Λαμπέτη αλλά δεν ήμουν…»

Στεφανία Γουλιώτη: «Είχα έπαρση, νόμιζα πως ήμουν η Λαμπέτη αλλά δεν ήμουν…»

Η Στεφανία Γουλιώτη μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Ελένη

Η Στεφανία Γουλιώτη σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή Ελένη μίλησε μεταξύ άλλων για το για το ξεκίνημα της στην υποκριτική, την εμπερία της από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην σειρά Maestro.

Αναφερόμενη στο ξεκίνημα της στην υποκριτική και τις εξετάσεις στο εθνικό θέατρο, όπου και απέτυχε, είπε:

«Την πρώτη φορά που έδωσα εξετάσεις στο εθνικό θέατρο απέτυχα γιατί είχα έπαρση. Μου λέγανε από μικρή ότι μοιάζω με την Λαμπέτη και ότι θα πάω μπροστά. Πήγα και μπήκα μέσα σαν να είμαι η Λαμπέτη αλλά δεν ήμουν. Δεν το ήξερα στα δεκαοχτώ μου, μου είχε γίνει ήδη η πλύση εγκεφάλου…».

Για την εμπειρία της από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Maestro, ανέφερε:

«Η περιπλοκότητα και το βάθος των σχέσεων είναι αυτό που μου αρέσει στο Maestro. Η ελληνική τηλεόραση έχει μείνει λίγο στάσιμη στο ”θέμα” της ”παλιάς Ελλάδας” και προσπαθεί να το αναμασήσει. Παρότι έρχονται σειρές από το εξωτερικό οι οποίες σου βροντοφωνάζουν θέματα».

«Εμένα όταν μου περιέγραψε στο τηλέφωνο την ηρωίδα μου, δεν μου άρεσε και πολύ έτσι όπως την άκουσα. Όταν είδα γραμμένες τις σκηνές σκέφτηκα ότι αυτή η γυναίκα έχει πολύ βάθος, ρωγμές και πόνο. Μην ξεχνάμε ότι μπαίνει το κομμάτι της μητρότητας που την κάνει πολύ πιο ανθρώπινη πια, ”την Αλεξάνδρα”».

«Υπάρχει προκατάληψη για την γυναίκα και το θέμα της μητρότητας. Είναι τρομερό στερεότυπο το ότι μια γυναίκα θεωρείται άξια κοινωνικά μόνο αν έχει γίνει μάνα. Όνειρο ζωής για πολλούς ανθρώπους είναι η συντροφικότητα. Ακόμα όμως βλέπω ένα μικροαστισμό ειδικά από τότε που μπήκαν τα social media στην ζωή μας, τα οποία προβάλλουν το τι είδους ζωή κάνει ο καθένας. Διαφωνώ με την τάση των επωνύμων ανθρώπων να ”διαφημίζουν” τα παιδιά τους και το ρόλο τους ως γονέα».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: