Στέφανος Κασσελάκης: «Γνωρίζω ότι μπορεί να πλήγωσα κόσμο με την απάντηση μου και…»
Τηλεόραση

Στέφανος Κασσελάκης: «Γνωρίζω ότι μπορεί να πλήγωσα κόσμο με την απάντηση μου και…»

Στέφανος Κασσελάκης: «Γνωρίζω ότι μπορεί να πλήγωσα κόσμο με την απάντηση μου και…»

Το δημόσιο συγγνώμη για την ατυχή δήλωσή του και τα τρυφερά λόγια του συζύγου του, Τάιλερ Μακμπέθ

Καλεσμένος στην εκπομπή, Ενώπιος Ενωπίω, βρέθηκε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Με αφορμή τη δήλωσή του για επιθυμία απόκτησης παιδιών και πιο συγκεκριμένα αγοριών, θέλησε να ξεκαθαρίσει και να ζητήσει ένα συγγνώμη από όσους μπορεί να πλήγωσε.

«Πρώτα από όλα ήταν μια αυθόρμητη απάντηση σε μια χαλαρή εκπομπή, ούτε καν πολιτική εκπομπή. Γνωρίζω ότι μπορεί να πλήγωσα κόσμο με την απάντηση μου και σε αυτόν τον κόσμο ζητώ συγγνώμη.

Προφανώς δεν ήταν η πρόθεση μου και μπορώ να πω και εγώ έκτοτε, επειδή είναι τελείως διαφορετικό το πλαίσιο στην Ευρωπαϊκή Ένωση και η κουλτούρα από ότι στις ΗΠΑ, προφανώς έχω αναθεωρήσει και πολλά πράγματα.

Θα ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να μπορούσαμε να αποκτήσουμε παιδιά κάποια μέρα στη ζωή μας.

Ναι. Εννοείται ανεξαρτήτως φύλου. Αλλά το βασικό είναι να υπάρχει ισότητα. Ισότητα σημαίνει ισότητα.

Για όλες τις κατηγορίες των ανθρώπων γιατί δεν πρέπει να υπάρχουν κατηγορίες, αυτό σημαίνει ισότητα».

Στην εκπομπή μίλησε και ο σύζυγός του, Τέιλορ, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να αποκτήσει παιδιά με τον Στέφανο Κασσελάκη, θεωρώντας το ευλογία.

«Θα είναι ευλογία αν αποκτήσουμε παιδιά στο μέλλον»

«Ο Στέφανος και εγώ γνωριστήκαμε με έναν πολύ φυσικό τρόπο. Εκείνη την εποχή ζούσαμε και οι δυο στη Νέα Υόρκη, στο Γουέστ Βίλατζ και συνεχώς πέφταμε ο ένας πάνω στον άλλον στη γειτονιά. Μετά από λίγο εγώ έγινα ιδιαίτερα εξωστρεφής και ήμουν κάπως, ξέρεις, «θα πάω και θα μιλήσω σ’ αυτόν τον τύπο». Οπότε πήγα και του συστήθηκα μια μέρα που γυρνούσαμε την ίδια ώρα από το γυμναστήριο. Απλά το ρώτησα αν ζει στη γειτονιά, προφανώς ήξερα ότι έμενε εκεί, αλλά ήταν το πρώτο πράγμα που μπορούσα να σκεφτώ και να μην είναι τόσο περίεργο και του έκανα αυτήν την ερώτηση.

Από εκείνη την ημέρα συνεχίσαμε να έχουμε επαφή και μερικά χρόνια αργότερα… είμαστε εδώ. Νομίζω προφανώς πως, όταν ξέρεις ποιος είσαι και τι θέλεις σαν προσωπικότητα και σαν άτομο, αυτό είναι το σημαντικό. Οπότε όταν έχεις αυτή την αυτογνωσία και ξέρε8ις τι τύπο συντρόφου ψάχνεις αυτό είναι το βασικό συστατικό. Πιστεύω απόλυτα ότι μπορείς εύκολα να είσαι με κάποιον για μια ζωή αν είναι ο σωστός σύντροφος.

Πιστεύω ότι τώρα έχουμε ήδη μια οικογένεια με τη Φάρλι, την οποία γνωρίσατε κιόλας στην αρχή της συνέντευξης. Νομίζω όμως ότι, αν στο μέλλον αποκτήσουμε πραγματικά τη δυνατότητα να κάνουμε οικογένεια, θα θεωρήσουμε τους εαυτούς μας τυχερούς. Αυτός νομίζω ότι είναι ο πιο απλός τρόπος να το δεις. Ειλικρινά, αν καταφέρουμε να έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε παιδιά στο μέλλον, θα είναι ευλογία. Νομίζω ότι δεν μπορεί να υπάρξει εγγύηση μέχρι να το καταφέρουμε πραγματικά μια μέρα. Μόνο ο χρόνος θα δείξει».

Διαβάστε επίσης

Στέφανος Κασσελάκης: Η Οδύσσεια ενός…ξεριζωμένου και η ζωή του α λα Βασιλάκης Καΐλας