Στέφανος Κασσελάκης: «Η μόνη δύναμη που έχω είναι ο κόσμος»
Τηλεόραση

Στέφανος Κασσελάκης: «Η μόνη δύναμη που έχω είναι ο κόσμος»

Στέφανος Κασσελάκης: «Η μόνη δύναμη που έχω είναι ο κόσμος»

Η τελευταία συνέντευξη του υποψήφιου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ στο Χαμογέλα και πάλι

Κυριακή ΣΥΡΙΖΑ είναι η σημερινή (24/9) καθώς τα μέλη του κόμματος θα αναδείξουν τον νέο τους πρόεδρο ψηφίζοντας ανάμεσα στην Έφη Αχτσιόγλου και τον Στέφανο Κασσελάκη.

Στις 11 αναμένεται να ψηφίσει η Έφη Αχτσιόγλου στο εκλογικό κέντρο στο Αιγάλεω και στις 12 ο Στέφανος Κασσελάκης στη Νέα Σμύρνη.

«Δεν είμαι φαινόμενο»

Η κυρία Αχτσιόγλου πέρασε το Σάββατο με τον γιο της ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε πάρτι για τους φίλους του όπου και τον εντόπισε η κάμερα του Χαμογέλα και πάλι με τη Νικολέττα Κλάδη και του πήρε τις τελευταίες δηλώσεις πριν την αναμέτρηση.

«Πάω στην κάλπη με πλήρη συνείδηση για ποιον λόγο κάνω αυτό που κάνω και τι διακυβεύεται από δω και πέρα δηλαδή ότι πρέπει να μπορέσουμε να έχουμε μια προοδευτική πρόταση για τον τόπο. Είμαστε καλύτεροι από αυτό που βλέπουμε αυτή τη στιγμή.

Υπάρχει ένα απίστευτο ανθρώπινο δυναμικό που αν το φέρουμε μαζί θα δημιουργήθεί μια υγιής ανάπτυξη και συμπερίληψη που με κάνει να είμαι όχι μόνο  αισιόδοξος αλλά και ενθουσιασμένος.

Αν θέλει οποιοσδήποτε να με υποτιμήσει είναι δικαίωμά του. Η μόνη δύναμη που έχω είναι ο κόσμος.

Η υποψηφιότητά μου είναι κινηματική, από την κοινωνία και για την κοινωνία και την κοινωνία δεν την υποτιμάς. Η πρώτη φωνή της κοινωνίας ακούστηκε την περασμένη Κυριακή και είμαι αισιόδοξος ότι θα την κάνουμε πράξη και αυτή την Κυριακή.

Η επικοινωνία είναι ένα εργαλείο. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ τον εαυτό μου φαινόμενο. Είμαι ένας απλός άνθρωπος που ξενιτεύτηκε και έλαβε μια ευκαιρία από τον Αλέξη Τσίπρα να είναι στο Επικρατείας και όταν είδε ότι δεν είναι ικανοποιημένος από τις εναλλακτικές λύσεις διακυβέρνησης και ηγεσίας  του κόμματος έβαλε μερικές ξεκάθαρες πολιτικές προτάσεις μπροστά. Και έτσι άρχισε η σταδιοδρομία μου εντός της πολιτικής.

Θεωρώ ότι υπάρχει μια πηγαία ανάγκη στην κοινωνία η χώρα να προοδεύσει και απλά ίσως να είμαι τυχερός γιατί είμαι ένα άτομο που εκπροσωπεί αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν θα αλλάξω τον εαυτό μου, ούτε εγώ ούτε ο Tyler είμαστε από τζάκια. Είμαστε απλοί άνθρωποι που θέλουμε να βοηθήσουμε άλλους ανθρώπους.

Και για τους δυο μας είναι μια μετάβαση, δεν το περιμενάμε να έχουμε τόση ανταπόκριση από τον κόσμο. Είμαι πολύ τυχερός που είναι στο πλευρό μου.

Άντε να κάνουμε και τον Tyler Έλληνα» είπε μεταξύ άλλων.