Στέφανος Κασσελάκης: «Έκανα αγγαρεία, μαγειρεία, λάντζα…»
Τηλεόραση

Στέφανος Κασσελάκης: «Έκανα αγγαρεία, μαγειρεία, λάντζα…»

Στέφανος Κασσελάκης: «Έκανα αγγαρεία, μαγειρεία, λάντζα…»

Η πρώτη του συνέντευξη μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας

Την πρώτη του συνέντευξη, μετά τη στρατιωτική του θητεία, έδωσε στη Ναταλία Γερμανού και το Καλύτερα δε γίνεται, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αφού γιόρτασε την ορκομωσία του και τα γενέθλιά του, μαζί με τους αγαπημένους του ανθρώπους, επιστρέφει στην πολιτική ζωή της χώρας.

Η παρουσιάστρια, πριν ξεκινήσουν την πολιτική τους συζήτηση, στάθηκε στο γεγονός ότι κάποιοι ειρωνεύτηκαν την επιλογή του να δώσει την πρώτη του συνέντευξη σε εκπομπή lifestyle και αναρωτήθηκε αν η ειρωνία πήγαινε στην εκπομπή της, ή στον ίδιο τον πρόεδρο.

«Τόσος άγχος έχουν οι πολιτικοί μου αντίπαλοι για τη λέξη lifestyle… Με τόσα πτυχία, οι προστάσεις που έχω βγάλει.. το μόνο που έχουν να πουν είναι στο lifestyle. Ο τρόπος ζωής μου είναι διαφανής, όλη η χώρα τον ξέρει και όλη η χώρα ξέρει ότι στο σπίτι μου έχουμε γαλήνη. Μακάρι να δούμε και τα lifestyle των άλλων που κρύβουν τα κινητά τους», είπε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Αισθάνομαι έτοιμος να γίνω πρωθυπουργός της Ελλάδας. Έχουμε και ικανότατους βουλευτές και επιστήμονες, εξαιρετικά μυαλά», τόνισε μεταξύ άλλων.

«Είμαι υπερήφανος που υπηρέτησα τη χώρα μου. Έχω έρθει στην Ελλάδα για να προσφέρω», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Με τον Αλέξη Τσίπρα μια χαρά είμαστε. Έχουμε πολύ καλή σχέση τώρα, μου έστειλε και ευχές. Τον πήραμε και με τους φαντάρους από τον θάλαμό μου και χάρηκε πάρα πολύ. Είμαστε καλύτερα από ποτέ, καλύτερα δε γίνεται», ξεκαθάρισε για τη σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Συμμετείχα κάθε μέρα σε όλο το πρόγραμμα, στις υπηρεσίες, εκπαιδεύσεις. Ήταν θερμό το κλίμα και εξαιρετική ευκαιρία να συναναστραφώ με νέο κόσμο ο οποίος έχει σταματήσει να ονειρεύεται. Έκανα αγγαρεία, μαγειρεία, λάντζα», είπε για το πέρασμά του από τον στρατό.

«Έχω ονόματα στο μυαλό μου από τη ΝΔ που θα ήθελα να τα πάρω μεταγραφή στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν θέλω να τα “θάψω”, δεν υπάρχει περίπτωση να απαντήσω», τόνισε.

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή: «Θα έχουμε σύντομα γάμο στην Κρήτη».

«Έχουμε κουραστεί και οι δύο με την έλλειψη της ιδιωτικότητας, αλλά γνωρίζουμε ότι αυτό που κάνουμε αποδίδει κι έχει έναν ιερό σκοπό», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Σε 2-3 μήνες θα μπούμε στο νέο σπίτι, πρέπει να επιπλώσουμε και να ανακαινίσουμε κάποια πράγματα», είπε για το νέο σπίτι με τον Τάιλερ.

Διαβάστε ακόμα

Στέφανος Κασσελάκης: Όσα έγιναν στο πάρτι για τα γενέθλιά του – Η τούρτα και τα ρομαντικά λόγια για τον Τάιλερ