Στέφανος Κασσελάκης: Τι αγγαρεία θα κάνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για να είναι… προβλεπέ;
Τηλεόραση

Στέφανος Κασσελάκης: Τι αγγαρεία θα κάνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για να είναι… προβλεπέ;

Στέφανος Κασσελάκης: Τι αγγαρεία θα κάνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για να είναι… προβλεπέ;

«Θα κάνει τον dj» είπε με χιούμορ ο Γρηγόρης Γκουντάρας

Το θέμα του φανταρικού του Στέφανου Κασσελάκη που μπήκε για την 2οήμερη υποχρεωτική θητεία του στον Ελλ. Στρατό απασχόλησε τη Super Κατερίνα.

Όπως θα ακούσετε, ο στρατιώτης Κασσελάκης έχει ζητήσει να μην εξαιρεθεί από ό,τι κάνουν οι υπόλοιποι νεοσύλλεκτοι.

Έτσι σήμερα (21/3) θα κάνει αγγαρεία στα μαγειρεία πλένοντας δίσκους. «Θα κάνει τον dj, έτσι λέγαμε εμείς αυτόν που πλένει δίσκους στον στρατό» είπε με χιούμορ ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Μάλιστα, θα παρελάσει την 25η Μαρτίου στο στρατιωτικό άγημα παρότι δεν έχει ορκιστεί ακόμα.

Από το περιβάλλον του διαμηνύουν ότι το κλίμα στο στρατόπεδο είναι εξαιρετικό καθώς οι υπόλοιποι νεοσύλλεκτοι είναι κοντά ηλικιακά με τον ίδιο.

Μάλιστα ένας πατέρας στρατευόμενου που υπηρετεί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ότι υπάρχει ειδικός χώρος όπου πηγαίνει για να επικοινωνεί με τους δικούς του.

Ο μόνος που έχει δει τον Στέφανο Κασσελάκη στο επισκεπτήριο μέσα στο στράτευμα είναι ο ναύαρχος ε.α. Ευάγγελος Αποστολάκης.

«Ζήτησε εθελοντικά να πάει στην παρέλαση. Είναι άριστος στρατιώτης. Από την πρώτη στιγμή που του είπαμε ότι πρέπει να υπηρετήσει, ενθουσιάστηκε.  Κάτι θα κάνουμε για την ημέρα των γενεθλίων του που απολύεται και ορκίζεται. Θα του ευχηθώ “καλός πρωθυπουργός”».

Πάντως ο απόστρατος Θοδωρής Κουτσογιάννης δήλωσε στην εκπομπή ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να είναι έτοιμος για παρέλαση καθώς δεν προβλέπεται την πρώτη εβδομάδα εκπαίδευσης να μάθει να λύνει και να δένει όπλο αλλά και να μάθει τα παραγγέλματα του αγήματος για την παρέλαση.