Στέφανος Κωνσταντινίδης σε Φαίη Σκορδά: «Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και στο έκλεισα»
Τηλεόραση

Στέφανος Κωνσταντινίδης σε Φαίη Σκορδά: «Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και στο έκλεισα»

Στέφανος Κωνσταντινίδης σε Φαίη Σκορδά: «Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και στο έκλεισα»

Έλυσαν την παρεξήγησή τους στον «αέρα»

Τις διαφορές στους στον «αέρα» έλυσαν η Φαίη Σκορδά και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ο δημοσιογράφος βρέθηκε για δεύτερη μέρα στο πλατό του Fay’s Time και άνοιξε την κουβέντα, έτσι ώστε να λυθεί η παρεξήγηση.

«Πες μου λίγο κάτι. Πότε σε στεναχώρησα; Σου ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων, δεν είχα τέτοια πρόθεση», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά κι εκείνος της απάντησε: «Θέλεις όντως να ανοίξουμε δημόσια αυτή την κουβέντα; Με έχεις στεναχωρήσει».

«Όταν συνεργαστήκαμε στον ΑΝΤ1, ήταν η πρώτη χρονιά που έκανες μόνη σου το Πρωινό. Εγώ εκείνη την χρονιά είχα άλλα προσδοκίες, με τον καιρό όμως, αντιλήφθηκα ότι εκείνη την χρονιά δεν ήσουν στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Τότε ήταν η πρώτη χρονιά του διαζυγίου, η πρώτη χρονιά που ήσουν μόνη σου στην εκπομπή. Τότε είχαμε μιλήσει και στο τηλέφωνο, αλλά ήταν πριν επτά χρόνια», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, με την παρουσιάστρια να του εξηγεί:

«Εγώ δεν είχα καταλάβει, πάντως, ότι είχες θέμα».

«Ήταν μια λάθος διαχείρισή σου σε ένα ρεπορτάζ μου. Για εμένα πες ό,τι θέλεις, απλά τα ρεπορτάζ μου για εμένα είναι τα παιδιά μου και τότε βγάζω νύχια. Για να είμαι δίκαιος όμως, το μεγάλο μου λάθος ήταν δεν έπρεπε να ασκήσω κριτική εκ των υστέρων, έπρεπε να ασκήσω κριτική εκείνη τη στιγμή ή αλλιώς να σωπάσω για πάντα. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και στο έκλεισα», της είπε Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Όλα για κάποιο λόγο συμβαίνουν. Δεν κράτησα κακία, απλά δεν είχα καταλάβει τον λόγο. Ήταν κάτι που ήταν πάνω στη δουλειά και ήταν στην ώρα μιας live εκπομπής. Το λάθος ήταν δικό μου και σου ζητώ συγγνώμη. Σε σέβομαι και σ’ αγαπώ», κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

 Διαβάστε ακόμα

Φαίη Σκορδά: Χορεύει το πιο viral τραγούδι του Tik Tok