Στέφανος Πιτσινιάγκας: «Είναι ολοφάνερη η επιρροή της Μαρίνας Σάττι από μένα»
Τηλεόραση

Στέφανος Πιτσινιάγκας: «Είναι ολοφάνερη η επιρροή της Μαρίνας Σάττι από μένα»

Στέφανος Πιτσινιάγκας: «Είναι ολοφάνερη η επιρροή της Μαρίνας Σάττι από μένα»

Ένα άρθρο έχει προκαλέσει συζητήσεις!

Ένας… στίχος, το «Τα τα τα», το οποίο ακούσαμε στο πρώτο τραγούδι του Στέφανου Πιτσίνιαγκα και τώρα ακούμε στο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision, έχει προκαλέσει συζητήσεις και αντιδράσεις!

Πρώτη αντίδραση ήταν αυτή της Εύης Δρούτσα, της στιχουργού του κομματιού που έχει γίνει επιτυχία με τη φωνή του Στέφανου Πιτσίνιαγκα.

«Αυτό που έκανε η ΕΡΤ είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχουν κάνει και θα το αλλάξουν αμέσως. Ο Ραμαντάν και ο Πιτσίνιαγκας χαλάνε κόσμο με το “Τα τα τα”. Να ενημερώνονται όταν γράφουν έναν στίχο. Το “Τα τα τα” δεν τους ανήκει αυτή τη στιγμή.Είναι ντροπή για την ΕΡΤ να το κάνει αυτό το πράγμα. Είναι ντροπή και για τη Μαρίνα Σάττι να δεχτεί να πει ένα τραγούδι που έχει γίνει παγκόσμια επιτυχία», είπε χαρακτηριστικά η Εύη Δρούτσα στη Super Κατερίνα.

Εύη Δρούτσα: Έξαλλη με το Ζάρι – «Το “Τα τα τα” δεν τους ανήκει!» – Είναι ντροπή για την ΕΡΤ να το κάνει αυτό»

Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, ρωτήθηκε από την εκπομπή Γεια σου και απάντησε: «Είναι ολοφάνερη η επιρροή των δημιουργών του τραγουδιού από το εύρημά μας. Δεν είναι η πρώτη φορά, έχουν βγει 2-3 τραγούδια που είναι ακριβώς ίδια. Μουσικά δεν είναι αντιγραφή, είναι ένα τραγούδι τελείως διαφορετικό και είναι πρόταση να πάμε με αυτό στη Eurovision, αλλά ο στίχος είναι φανερό ότι είναι αντιγραφή».

«Δεν έχω συζητήσει αν θα κινηθούν νομικά, αλλά νομίζω ότι οι δημιουργοί θα τα βρούνε. Το τραγούδι δεν μου ανήκει, είναι των δημιουργών. Εγώ είμαι και χαρούμενος που έγινε πηγή έμπνευσης για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι. Αν είχαμε πάει στη Eurovision με το δικό μου, πάλι θα το τραγουδούσε όλη η Ευρώπη. Ας το κάνει τώρα η Μαρίνα», δήλωσε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

Διαβάστε ακόμα

Νίκος Συρίγος: Εξαλλος με το τραγούδι της Eurovision – «Η Ελλάδα είναι καγκουριές και γύρος;»