Στέλιος Κουδουνάρης: «Στα 10 μου ο πατέρας μου μού είπε να μην κλαίω για το επίθετό μου γιατί μόνο…»
Τηλεόραση

Στέλιος Κουδουνάρης: «Στα 10 μου ο πατέρας μου μού είπε να μην κλαίω για το επίθετό μου γιατί μόνο…»

Στέλιος Κουδουνάρης: «Στα 10 μου ο πατέρας μου μού είπε να μην κλαίω για το επίθετό μου γιατί μόνο…»

Ο Στέλιος Κουδουνάρης μίλησε για την παιδική του ηλικία αλλά και τη Σοφία Χατζηπαντελή

Ο Στέλιος Κουδουνάρης  μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα, για το My style rocks, την Σοφία Χατζηπαντελή, τις τηλεοπτικές προτάσεις και τα παιδικά του χρόνια.

Αναφερόμενος στο My style rocks και στην Σοφία Χατζηπαντελή είπε ότι του λείπει:

«Υπήρχαν φορές που ήθελα να κάνω ένα βήμα πίσω γιατί με κούραζε η τηλεόραση. Δεν έχω καταλάβει πότε πέρασαν 7 χρόνια. Πλέον, μου φαίνεται κανονικό. Η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή, η οποία με εκνεύριζε λίγο.

Ήθελε πάντα ένα χειρισμό. Μας πήρε χρόνο να το φτιάξουμε. Μου λείπει πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή. Η Σοφία είναι ένα κορίτσι που βρέθηκε στην τηλεόραση από το πουθενά».

Για τις τηλεοπτικές προτάσεις και τα παιδικά του χρόνια, ανέφερε:

«Μου έχουν κάνει προτάσεις να συμμετέχω ως παίκτης στο Survivor και τη Φάρμα. Πριν χρόνια μου είχαν κάνει πρόταση να παρουσιάσω και τηλεπαιχνίδι, είχα πρόταση και για τηλεοπτικό πάνελ».

Επίσης μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και το ”στήριγμα” του, τι είπε:

«Δεν είναι ένας άνθρωπος στήριγμα μου αλλά διάφορες στιγμές. Στα δέκα μου ο πατέρας μου, μου είπε να μην κλαίω για το επίθετό μου γιατί μόνο εμένα λένε Κουδουνάρη ενώ οι άλλοι έχουν παρόμοια επίθετα. Εκεί χτύπησε ένα καμπανάκι, στο σχολείο τα παιδιά είναι σκληρά. Ο πατέρας μου είναι ένας πολύ φιλήσυχος άνθρωπος που δεν ανοίγεται. Μου είχε πει, ”δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το βλέπεις αρνητικά, ξέρεις κανέναν άλλον Κουδουνάρη; Αυτό είναι που έχεις εσύ”».

«Βλέπω πράγματα μπροστά, έχω επιθυμίες και στόχους για τα επόμενα χρόνια αλλά είμαι και της τελευταίας στιγμής. Θέλω να γίνω καλύτερος στην δουλειά μου, να έχω έμπνευση και την υγεία μου εγώ και η οικογένειά μου».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Στέλιος Κουδουνάρης: «Συζητάμε να σχεδιάσω το σύνολο της Silia Kapsis για τη Eurovision»