Survivor – Rob James: «Μετά από όσα είπε η Χρύσα περιμένω προτάσεις για διαφημίσεις με αφρόλουτρα»
Τηλεόραση

Survivor – Rob James: «Μετά από όσα είπε η Χρύσα περιμένω προτάσεις για διαφημίσεις με αφρόλουτρα»

Survivor – Rob James: «Μετά από όσα είπε η Χρύσα περιμένω προτάσεις για διαφημίσεις με αφρόλουτρα»

Πώς σχολίασε τα αρνητικά σχόλια των συμπαικτών του;

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Rob James μετά την αποχώρησή του από το Survivor και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Γειά σου για όσα είδε στην τηλεόραση.

Όπως παραδέχθηκε δεν είχε ιδέα για όσα του καταλόγιζαν στα προσωπικά τους κιου οι συμπαίκτες του μιας και μπροστά του δεν είχε γίνει καμία αναφορά.

«Χαίρομαι πολύ που γύρισα και είδα την οικογένειά μου. Έχω στανιάρει από την εμπειρία που είχα στο Survivor. Χαμός γίνεται στην μπλε ομάδα. Μέχρι να έρθω και να φύγω από το παιχνίδι, να πάρω το κινητό μου και να δω τι λένε πίσω από την πλάτη μου δεν είχα καταλάβει τι γίνεται. Είχα πάθει σοκ όταν έφυγα από το παιχνίδι. Είχα σοκαριστεί, δεν περίμενα να λένε τέτοια λόγια για εμένα. Γιατί ούτε μια φορά δεν μου είπαν στην καλύβα για το μπάνιο. Ήμουν στη θάλασσα πιο πολύ από όλους. Για να λένε πίσω από την πλάτη μου, θεωρώ είχε άλλο σκοπό. Να μου χαλάσουν την εικόνα.

Δεν είναι μόνο η Χρύσα που δημιουργεί όλα αυτά. Απλά είχε το θράσος και οι άλλοι συμφωνούν! Σοκαρίστηκα πάρα πολύ με αυτά που είδα, δεν το περίμενα καθόλου. Και μέχρι τώρα έχω πάθει. Είπαμε με την οικογένειά μου ότι περιμένουμε προτάσεις για διαφημίσεις με αφρόλουτρα. Γιατί πραγματικά με προμοτάρουν με αυτά που είπε η Χρύσα.

Όταν μπήκε ο Λαμάι είδε δει κάποια επεισόδια και είχε καταλάβει ότι υπάρχει κλίκα και δεν του άρεσε. Τους είπε ότι ο Ρομπ είναι συμπαθής στην Ελλάδα και δεν θέλετε να δείτε τη φάτσα τους. Για τους μόνους λόγους που στεναχωριέμαι είναι που δεν θα γνωρίσω τον Τζέιμς. Αυτός ίσως καταλάβει τι ακριβώς γίνεται γιατί εγώ είμαι αγαθός.

Η σύζυγός μου πέρασε δύσκολα, ήταν στεναχωρημένη. Στο αεροδρόμιο με περίμεναν οι φίλοι μου και η πεθερά μου. Μου είπε ότι δεν ήξερε τι ψυχάρα είμαι, είναι υπερήφανη για εμένα. Μου έφτιαξε γεμιστά και ήταν ό,τι πρέπει μετά το μεγάλο ταξίδι να χαλαρώσω και να φάω κάτι ωραίο».

Διαβάστε επίσης

Survivor – Τζέιμς Καφετζής: Το τρέιλερ για την είσοδό του και η επική ατάκα Παππά