Συγκινεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η μαμά είναι εκεί ψηλά τώρα και μας προσέχει…»
Τηλεόραση

Συγκινεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η μαμά είναι εκεί ψηλά τώρα και μας προσέχει…»

Συγκινεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η μαμά είναι εκεί ψηλά τώρα και μας προσέχει…»

Τι είπε για τον ερχομό του παιδιού του;

Στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπή μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας του αλλάκαι στον ερχομό του παιδιού του με τη Δήμητρα Βαμβακούση.

«Κάθε μέρα πιστεύω ότι πρέπει να προσευχόμαστε, πρέπει να είμαστε δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάμε γιατί οι άνθρωποι δεν είναι δεδομένοι. Δεν είναι εύκολο, είναι αυτό που λέμε “δεν ξέρει τι σου ξημερώνει”.

Εμάς δεν πήγε το πράγμα όπως θα θέλαμε αλλά πρέπει να φανούμε ρεαλιστές και να δούμε ότι καθημερινά οι άνθρωποι φεύγουν και δεν μπορούν να αντικατασταθούν με κανέναν άνθρωπο.

Η μαμά είναι εκεί ψηλά τώρα και μας προσέχει οπότε να κρατήσουμε τα καλά που είναι ένας άνθρωπος που έχω στη ζωή και ένας άνθρωπος που είναι να έρθει» είπε συγκινημένος.

Σχετικά με τη σύντροφό του και το παιδί που περιμένουν είπε:

«Χαίρομαι που η Δήμητρα δεν είναι υλίστρια. Σίγουρα ως γονείς θέλουμε να προσφέρουμε το καλύτερο στο παιδί μας. Έχουμε αποφασίσει όνομα, θα το πούμε όταν έρθει η ώρα, τώρα θέλουμε να το κρατήσουμε για εμάς».

Τέλος, διέψευσε τις φήμες για εκπομποή με τη Δήμητρα Βαμβακούση στον ΑΝΤ1 για εκπομπή εξηγώντας ότι μόνο ο ίδιος είχε συζητήσει κάποια πράγματα που δεν προχώρησαν λόγω της συμμετοχής του στη Γη της ελιάς.

Σχετικά με τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε: «Δεν ισχύει ότι κάναμε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 εγώ και η Δήμητρα Βαμβακούση. Εγώ είχα κάνει κάποιες συζητήσεις αλλά λόγω της σειράς που συμμετέχω, δεν προχώρησε το πράγμα».

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Αγγελόπουλος: Συγκινήθηκε με την απώλεια της μητέρας του – Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Δήμητρας Βαμβακούση