Συμβόλαια και παρουσιαστές: Ποιοι ανανέωσαν και ποιοι εκκρεμούν; Τα μεγάλα «αγκάθια»
Τηλεόραση

Συμβόλαια και παρουσιαστές: Ποιοι ανανέωσαν και ποιοι εκκρεμούν; Τα μεγάλα «αγκάθια»

Συμβόλαια και παρουσιαστές: Ποιοι ανανέωσαν και ποιοι εκκρεμούν; Τα μεγάλα «αγκάθια»

Λίγους μήνες πριν από τη λήξη της σεζόν, τα συμβόλαια των παρουσιαστών είναι κεντρικό θέμα συζήτησης και φημών

Με εξαίρεση τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που άνοιξε τον χορό των ανανεώσεων και ανακοινώθηκε επίσημα ότι παραμένει στον ΑΝΤ1, τα συμβόλαια πολλών παρουσιαστών που λήγουν είναι στον «αέρα» και η παραφιλολογία έχει φουντώσει.

Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που το συμβόλαιό τους έχει ανανεωθεί από πέρσι, οπότε «κοιμούνται ήσυχοι» και υπάρχουν τα μεγάλα «αγκάθια» – ή μήπως μεγάλοι άσοι;- οι παρουσιαστές εκείνοι που αποτελούν μεγάλα ονόματα, λήγει το συμβόλαιό τους και το όνομά τους είναι πρώτο θέμα για τις επόμενες κινήσεις τους.

ALPHA

Και ενώ ο Αντώνης Σρόιτερ από μόνος του επιβεβαίωσε ότι θα παραμείνει στον Alpha, άρα θα ανανεώσει ίσως και πριν από το τέλος του συμβολαίου του που λήγει στο τέλος της σεζόν, μια φημολογία ξεκίνησε για τον Νίκο Μάνεση. Αυτή η φημολογία τον θέλει να συζητάει και με άλλα κανάλια ενώ παράλληλα κάποια ρεπορτάζ κάνουν λόγο ότι έχει ήδη ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Alpha.

Χωρίς εκπλήξεις και η Τατιάνα Στεφανίδου που δεν αγαπά τις απότομες μετακινήσεις. Το συμβόλαιό της έχει την οψιόν του +1 που όπως όλα δείχνουν θα ενεργοποιηθεί και θα παραμείνει και το 2025 στο κανάλι.

Ανανέωσε ήδη ο Άκης Πετρετζίκης, που θα έχει διπλή παρουσία στο κανάλι, ενώ Κατερίνα Καινούργιου, Σταματίνα Τσιμτσιλή και Ναταλία Γερμανού παραμένουν στο δυναμικό του.

ΑΝΤ1

Μακρυπούλια και Αρναούτογλου είναι τα πολύ σίγουρα πρόσωπα του σταθμού. Ο Γρηγόρης πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι ανανέωσε για 3 χρόνια με το κανάλι και μάλιστα αποκτά και τρίτη εκπομπή ενώ η Ζέτα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Περιμένει να ανανεώσει και ο Θάνος Κιούσης που έχει δηλώσει ότι οι συζητήσεις προχωρούν με αισιοδοξία.

Μεγάλη αδημονία υπάρχει για τον Γιώργο Λιάγκα που παρά τις φήμες, ίσως πολύ σύντομα ανακοινωθεί και η δική του τριετής ανανέωση συμβολαίου που λήγει φέτος.

Την στιγμή που ο Γιώργος Παπαδάκης παραμένει στο κανάλι, το μέλλον της Μαρίας Αναστασοπούλου απασχολεί τα μίντια. Η δημοσιογράφος παρότι οι φήμες είναι πολλές ότι επιστρέφει στον ΣΚΑΪ, είναι πιθανέστερο να ανανεώσει με τον ΑΝΤ1.

MEGA

Η μόνη σίγουρη στο κανάλι είναι αυτή τη στιγμή η Σίσσυ Χρηστίδου που το συμβόλαιό της ανανεώθηκε πέρσι.

Για την Ελεονώρα Μελέτη, οι συζητήσεις δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα με το Mega.

Μάλιστα όπως διαβάσαμε στο TV24, καθώς το Night Out μάλλον «κόβεται» ίσως πέσει στο τραπέζι και η βραδινή εκπομπή που επιθυμούσε ώστε να παραμείνει στο κανάλι.

Η Δανάη Μπάρκα έχει την οψιόν του +1 στο συμβόλαιό της όμως το μέλλον της αν γίνουν ριζικές αλλαγές την πρωινή ζώνη θα είναι υπό ερώτημα για το πού θα μετακινηθεί.

Η μεγαλύτερη συζήτηση βέβαια είναι το υπό λήξη συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη. Όλα τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι για πρώτη φορά στην καριέρα της η παρουσιάστρια δεν έχει κάνει συζητήσεις από νωρίς όπως συνηθίζει.

OPEN

Ελένη Τσολάκη και Κατερίνα Ζαρίφη, οι δύο βασικές παρουσιάστριες του καναλιού έχουν μονοετή συμβόλαια με την Barking Well. Όπως έχουν δηλώσει και οι δύο, οι προθέσεις και από τις δύο πλευρές είναι καλές για την επόμενη σεζόν.

STAR

Λήγει στο τέλος της σεζόν το συμβόλαιο Χατζίδου – Παύλου αλλά θα ήταν μεγάλη έκπληξη να μην ανανεώσουν. Η ίδια η Ελένη Χατζίδου ανέφερε ότι συζητήσεις θα κάνουν τον Ιούνιο και φυσικά τα νούμερα είναι με το μέρος τους. «Όλα καλά φαίνονται» είπε χαρακτηριστικά.

Η Ζήνα Κουτσελίνη κάνει μονοετή συμβόλαια και περιμένουμε πώς και πώς όπως και πέρσι τον Απρίλιο να ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας της με το κανάλι.

ΣΚΑΪ

Λήγει στο τέλος της σεζόν το συμβόλαιο της Φαίης Σκορδά και όπως λέει η τηλεοπτική φημολογία ακόμα δεν έχει συζητήσει με το κανάλι για την επόμενη σεζόν, ενώ τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για το πού θα πάει αν φύγει.

Η ίδια πάντως ξεκαθάρισε με τον πιο απόλυτο τρόπο ότι μέχρι το τέλος της σεζόν θα παραμείνει στο κανάλι.

Το συμβόλαιο της Μαρίας Μπακοδήμου έχει ισχύ μέχρι το 2025 όμως και για αυτήν την παρουσιάστρια οι φήμες είναι έντονες ότι θα μετακινηθεί ακόμα και στο Star παρότι δεν έχει κάνει συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ.

Ο Γιώργος Λιανός από την άλλη μάλλον δεν ανησυχεί αφού δεν έχει συμβόλαιο με το κανάλι αλλά με την Acun Medya από την οποία δεν προτίθεται να φύγει.

Το συμβόλαιο του Γιώργου Αυτιά έχει ακόμα έναν χρόνο ισχύ αλλά όπως όλα δείχνουν, ο δημοσιογράφος αποχωρεί γενικά από τη δημοσιογραφία για να γίνει ευρωβουλευτής.

Όσο για τους Αταίριαστους, έχουν συμβόλαιο μέχρι τη λήξη της χρονιάς αλλά θεωρείται απίθανο να μην ανανεώσουν.