ΣΥΡΙΖΑ: Αλαλούμ με τις νέες εσωκομματικές εκλογές – Κασσελάκης και Γεροβασίλη σε ένα σκληρό μπρα ντε φερ
Τηλεόραση

ΣΥΡΙΖΑ: Αλαλούμ με τις νέες εσωκομματικές εκλογές – Κασσελάκης και Γεροβασίλη σε ένα σκληρό μπρα ντε φερ

ΣΥΡΙΖΑ: Αλαλούμ με τις νέες εσωκομματικές εκλογές – Κασσελάκης και Γεροβασίλη σε ένα σκληρό μπρα ντε φερ

Οι ανακοινώσεις του Στέφανου Κασσελάκη στο συνέδριο του κόμματος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ μετά την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα αλλά και την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να πάει σε νέες εσωκομματικές εκλογές.

Μέσα από το συνέδριο του κόμματος που διεξάχθηκε στο γήπεδο Tae Kwon Do έδωσε το σήμα για την αντίστροφη μέτρηση των εκλογών.

Ο ίδιος είναι έτοιμος να επανεκλεγεί και να δημιουργήσει έναν διαφορετικό ΣΥΡΙΖΑ από ότι στο παρελθόν.

Αντίπαλός του σε αυτή την αναμέτρηση φαίνεται πως θα είναι η Όλγα Γεροβασίλη, η οποία θα δεχθεί την θετική ψήφο από τον Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή, το στρατηγείο του Στέφανου Κασσελάκη έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει με ευρύ εκλογικό σώμα.

«Όσο πιο αριστερό είναι το κοινό που θα ψηφίσει θα ευνοηθεί η Όλγα Γεροβασίλη», επεσήμανε η δημοσιογράφος στο Live News.

«To καταστατικό μιλάει για έναν μήνα. Θα υπάρξει ένα σκληρό μπρα ντε φερ γιατί ο κ. Κασσελάκης είναι στην επικαιρότητα από τότε που εξελέγη, ενώ η κα Γεροβασίλη αύριο θα κάνει τις ανακοινώσεις για την υποψηφιότητά της. Υπάρχει ένας δισταγμός για τη συγκεκριμένη ημερομηνία», υπογράμμισε η Χριστίνα Κοραή, αναφορικά με τη 10η Μαρτίου, που ενδέχεται να πραγματοποιηθούν οι εκλογές.

Αναφερόμενη στον Νίκο Παππά, αποκάλυψε ότι οι σχέσεις του με τον Στέφανο Κασσελάκη έχουν εξομαλυνθεί, ενώ ο ίδιος συναντήθηκε και με την Όλγα Γεροβασίλη χθες. Ωστόσο, άγνωστη παραμένει η στάση που θα ακολουθήσει ενόψει των εκλογών.

«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα της Όλγας Γεροβασίλη

Μετά την προαναγγελία του Στέφανου Κασσελάκη για τετραπλές κάλπες, εντατικές ζυμώσεις είναι σε εξέλιξη στον ΣΥΡΙΖΑ. Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Διονύση Τεμπονέρα και της Όλγας Γεροβασίλη, καθώς η βουλευτής φέρεται να εξετάζει το σενάριο να είναι υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος.

«Ο κ. Τεμπονέρας συντάσσεται με την κοινή υποψηφιότητα, η οποία επιχειρείται από την πλευρά των προεδρικών του Αλέξη Τσίπρα. Οι εκλογές πιθανότητα θα γίνουν στις 10 Μαρτίου», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Σωτήρη Μπολάκη.

Όπως σημειώνει ο δημοσιογράφος του MEGA, «ίσως μέσα στην εβδομάδα να υπάρχει μία κεντρική επιτροπή, ένα διαρκές συνέδριο που θα εγκριθούν οι δύο υποψηφιότητες και μένει να αποφασιστεί αν οι εκλογές θα γίνουν με φυσική παρουσία ή θα γίνουν και ηλεκτρονικά. Ο κ. Κασσελάκης θέλει τετραπλές κάλπες, η αντίπαλη πλευρά ζητά μία κάλπη, του προέδρου».

Διαβάστε επίσης

Ο Ευαγγελάτος «ξαναχτυπά»: «Κάθισε» δίπλα στον Τάιλερ στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – «Βρέθηκε ο αντίπαλος του Κασσελάκη!»