Σύζυγος Γιοκαρίνη: «Έχει γίνει πολύ κακό για το τίποτα, δεν με έπιασε από τον λαιμό! Έχετε ανθρωποφαγική διάθεση!»
Τηλεόραση

Σύζυγος Γιοκαρίνη: «Έχει γίνει πολύ κακό για το τίποτα, δεν με έπιασε από τον λαιμό! Έχετε ανθρωποφαγική διάθεση!»

Σύζυγος Γιοκαρίνη: «Έχει γίνει πολύ κακό για το τίποτα, δεν με έπιασε από τον λαιμό! Έχετε ανθρωποφαγική διάθεση!»

Η Σοφία Μιχαλοπούλου ξεκαθάρισε τι συνέβη με τον τραγουδιστή και ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένη μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου

Στη σύλληψη του γνωστού τραγουδιστή Γιάννη Γιοκαρίνη για ενδοοικογενειακή βία προχώρησαν τα ξημερώματα της Τέταρτης (3/4) οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο 69χρονος τραγουδιστής φέρεται να επιτέθηκε στην 47χρονη σύζυγό του, Σοφία Μιχαλοπούλου.

Η σύζυγος του τραγουδιστή μιλώντας έξω από τα δικαστήρια ξεκαθάρισε ότι «έχει γίνει πολύ κακό για το τίποτα. Έχετε τσακωθεί εσείς με τις συζύγου σας στο σπίτι σας; Αυτό ακριβώς έγινε. Πήρα τηλέφωνο γιατί τα ντεσιμπέλ έβγαιναν προς τα έξω, να γίνει μια σύσταση. Έγινε η τρίχα τριχιά ότι με έπιασε από τον λαιμό. Επειδή είναι αυτεπάγγελτο, γι’ αυτό τραβιόμαστε».

Μάλιστα βγήκε ζωντανά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για να δείξει ότι δεν έχει σημάδια στον λαιμό και ότι όλο το θέμα διογκώθηκε λόγω της διαδικασίας που κίνησε η Αστυνομία όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

«Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που βγήκαν στα μανταλάκια, τραβιόμαστε τσάμπα. Δεν είναι τόσο μεγάλη η ιστορία, έγινε επειδή ο Γιάννης είναι γνωστός» ανέφερε η σύζυγος του τραγουδιστή που ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένη. «Τρόμαξα γι’ αυτό πήρα την Αστυνομία τηλέφωνο. Η υπομονή μου και η αντοχή μου έχει φτάσει σε επίπεδα μηδαμινά με την εξάρτηση του Γιάννη από το αλκοόλ. Ήθελα να προλάβω ενδεχόμενη απειλή» ανέφερε.

Μάλιστα απόρησε με ποιο δικαίωμα η Αστυνομία δίνει προσωπικά στοιχεία και ζητήθηκε να μάθει ποιος έβγαλε το θέμα πρώτος. «Έχετε ανθρωποφαγική διάθεση. Βομβαρδίστηκα από τηλέφωνα» είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Από μια χαζομάρα ξεκίνησε όλο, να μου στερεώσει ένα τραπέζι. Για να πάρω τηλέφωνο, φοβήθηκα το μετά» είπε.

Όπως εξήγησε δε, η μάχη του συζύγου της με την εξάρτησή του από το αλκοόλ έχει πολλές εκφάνσεις. «Δίνει μάχη πολλά χρόνια και τα έχει καταφέρει. Όπως μας είπε ο τελευταίος ψυχοθεραπευτής, η εξάρτηση δημιουργεί λαβύρινθους στον εγκέφαλο και μπορεί μια μυρωδιά, μια λέξη να ανασύρει τον μεθυσμένο εαυτό του, δηλαδή να φέρεται σαν μεθυσμένος χωρίς να έχει πιει. Αν δεν ήταν καλός άνθρωπος δεν θα είχα ασχοληθεί. Έχει αυτές τις αναλαμπές και φοβήθηκα γιατί έχω ζήσει χειρότερα».