Τάκης Παπαματθαίου: «Όταν μου είπε ο Ιάσονας ότι θα γίνει ηθοποιός, έμεινα λίγο αλλά…»
Τηλεόραση

Τάκης Παπαματθαίου: «Όταν μου είπε ο Ιάσονας ότι θα γίνει ηθοποιός, έμεινα λίγο αλλά…»

Τάκης Παπαματθαίου: «Όταν μου είπε ο Ιάσονας ότι θα γίνει ηθοποιός, έμεινα λίγο αλλά…»

Όσα είπε στην εκπομπή, Καλύτερα αργά

Καλεσμένος στην εκπομπή, Καλύτερα αργά, βρέθηκε ο Τάκης Παπαματθαίου και μίλησε τόσο για τον γιο του, Ιάσονα, όσο και τις δυσκολίες στο θέατρο.

«Δεν έφτασα να του κάνω σαν ανάκριση. Μερικές φορές νομίζω ότι έχω κάποια εξτρίμ πράγματα που για κάποιους μπορεί να είναι συντηρητικά. Θα ήθελα ο γιος μου να γίνει γιατρός ή δικηγόρος, στο πίσω μέρος του μυαλό μου. Για να με προσέχει εμένα. Όταν μου είπε ότι σκέφτεται να γίνει ηθοποιός, έμεινα λίγο αλλά έχει δει ότι είναι δύσκολα τα πράγματα. Ο Ιάσονας είχε και πολύ σουξέ. Η μητέρα του έκανε σκηνοθεσίες και είχε φαν από μικρός. Τον είχε βάλει και έπαιζε βέβαια, ήταν πολύ καλός. Έχει ταλέντο! Και την πρώτη φορά που τον είδα, αλλά είμαι αντικειμενικός και όχι της κουκουβάγιας το παιδί καλύτερο από όλα, του είπα “Από σήμερα είμαι φαν σου”».

«Είμαι 42 χρόνια στο θέατρο και έχω ένα ρεκόρ νομίζω. Μόνο τρία καλοκαίρια δεν έχω δουλέψει λόγω κόβιντ. Έχω παίξει σε αρκετά καλά. Στη Βέροια παίζαμε με το Κρατικό Βορείου Ελλάδος, με είχε πιάσει κωλικός νεφρού αλλά δεν μπορούσα να φύγω. Είχα ειδοποιήσει το ασθενοφόρο και με πήρε τελικά. Πριν από δύο χρόνια ήμασταν Χαλκιδική. Το πρωί με πιάνει πυρετός κοντά 40 αλλά έπρεπε να γίνει η παράσταση. Δεν ξέραμε τι μπορεί να είναι. Έπαιξα την παράσταση και τελικά είχα πνευμονία. Και πιάνει μια βροχή στη μέση της παράστασης και έγινα παπί. Αυτό είναι το θέατρο και δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση. Είναι άλλο επάγγελμα!».

Διαβάστε επίσης

Τάκης Παπαματθαίου: «Ενώ είχα έναν πολύ καλό πατριό, πάντα μου έλειπε ο πατέρας μου»