Τάμτα: Μπήκε στην κουζίνα εκπομπής και έδειξε πώς φτιάχνουν γεωργιανά χινκάλι
Τηλεόραση

Τάμτα: Μπήκε στην κουζίνα εκπομπής και έδειξε πώς φτιάχνουν γεωργιανά χινκάλι

Τάμτα: Μπήκε στην κουζίνα εκπομπής και έδειξε πώς φτιάχνουν γεωργιανά χινκάλι

Τους έβαλε τα γυαλιά

Στην κουζίνα του «Πρωίαν σε είδον» μπήκε η Τάμτα για να δείξει πώς γίνονται τα παραδοσιακά γεωργιανά χινκάλι, γεμιστά ζυμαρικά με κρέας που βράζονται.

Η Γωγώ Δελογιάννη θέλοντας να την τιμήσει έφτιαξε τη συνταγή και η τραγουδίστρια έκανε τις απαραίτητες διορθώσεις εξηγώντας ότι στην χώρα της δεν σερβίρονται με γιαούρτι όπως τα ρώσικα πελμένι.

«Δεν το τρώμε ποτέ με πιρούνι, το τρώμε με το χέρι και ρουφάμε όλο το ζουμί» είπε ακόμα.

Μάλιστα εξήγησε ότι οι «πιέτες» για κάθε χινκάλι πρέπει να είναι 19, 24 ή 33 και έπιασε δουλειά για να δείξει πώς ανοίγεται κάθε ζυμαράκι και πώς τυλίγεται κάθε πουγκάκι.