Τάσος Μπουγάς: Απαντά για το περιστατικό στην Αυστραλία – «Αν ήταν άλλος…»
Τηλεόραση

Τάσος Μπουγάς: Απαντά για το περιστατικό στην Αυστραλία – «Αν ήταν άλλος…»

Τάσος Μπουγάς: Απαντά για το περιστατικό στην Αυστραλία – «Αν ήταν άλλος…»

Όσα είπε ο τραγουδιστής για την αντίδρασή του, τους 12 γάμους του, τον Μηδενιστή

Αποκλειστικά στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε ο Τάσος Μπουγάς και απάντησε για το περιστατικό στην Αυστραλία όπου γυναίκα θαμώνας τον θώπευσε και εκείνος αντέδρασε με αποτέλεσμα να διώξουν το συγκεκριμένο άτομο από το μαγαζί.

«Την ώρα που ήταν για να βγω ήρθε μια γυναίκα και μου λέει στα εγγλέζικα να της δώσω τα γυαλιά μου. Εγώ δεν τα δίνω. Βγήκα στην πίστα, χόρευε και μου το ξαναλέει. Της λέω “παράτα με ήσυχο”. Έκανε μια άσχημη χειρονομία, μου έπιασε τον κώλο, και είπα πολλά, αυτά που έπρεπε να πω, να καταλάβει. Ήρθαν από το μαγαζί το αφεντικό και τη βουτήξανε και τη διώξανε.

Το αποτέλεσμα είναι ότι η γυναίκα δεν ήταν Ελληνίδα. Εγώ για τις Ελληνίδες τραγουδάω, τις αγαπάω, θα μπορούσα ποτέ να ξηγηθώ έτσι; Φυσικά το ίδιο θα έκανα αν μου ξηγιόταν έτσι Ελληνίδα. Αλλά οι Ελληνίδες δεν κάνουν αυτά τα πράγματα.

Παρόλο που είχα 1000 άτομα στη σάλα, φέρθηκα ωραία, αν ήταν άλλος δεν ξέρω τι θα είχε κάνει.

Πριν από δυο μέρες με είχαν ανεβάσει σε ένα τραπέζι και γύρω μου ήταν γυναίκες που μου πιάνανε το πουκάμισο μέχρι που μου το σκίσανε και το έβγαλα και είπα “πάρτε το”» ανέφερε.

Οι 12 γάμοι και ο Μηδενιστής

Γιατί να αλλάξω στίχο στο “Έλα στον παππού”; Ίσα ίσα!

Αν έβρισκα την κατάλληλη γυναίκα θα παντρευόμουν 13η φορά.

Στο εξωτερικό για να μείνω παραπάνω έπρεπε να βρω τρόπο και ο μόνος που βρήκα ήταν να παντρευτώ και να μην έχω ανάγκη αυτόν που έχει το μαγαζί, να φεύγω από το ένα μαγαζί και να πηγαίνω στο άλλο για περισσότερα χρήματα.

Δεν είναι ο Μηδενιστής γιος μου. Το έχω ξαναπεί στην τηλεόραση. Το έκανε για να διαφημιστεί. Ούτε ο γιος μου τραγουδάει με μένα και για να είμαι ειλικρινής τον γιο μου δεν τον έχω ακούσει να πει ένα “α” σε τραγούδι» ξεκαθάρισε.