Τάσος Ιορδανίδης – Η Γη της ελιάς: «Θα πέσει “βόμβα” στην οικογένεια…»
Τηλεόραση

Τάσος Ιορδανίδης – Η Γη της ελιάς: «Θα πέσει “βόμβα” στην οικογένεια…»

Τάσος Ιορδανίδης – Η Γη της ελιάς: «Θα πέσει “βόμβα” στην οικογένεια…»

Το spoiler που έδωσε για τη σειρά του Mega

Ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» και  αναφέρθηκε αρχικά στην εκπομπή «Μπαμπά-δες», την οποία παρουσιάζει στην ΕΡΤ.

«Βρίσκομαι σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον και χαίρομαι πολύ για αυτήν την εμπειρία. Μου αρέσει ο ρόλος του παρουσιαστή γιατί είμαι ερασιτέχνης. Τώρα ξεχνιέμαι τελείως, και είμαι ο εαυτός μου. Κάνω τις ερωτήσεις που θέλω και αισθάνομαι ευλογημένος για αυτή τη συνεργασία. Έχουν ακουστεί θετικά σχόλια και επειδή έχουν γίνει συζητήσεις και για άλλες εκπομπές, το σκέφτομαι. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Στους ‘’μπαμπάδες’’ νιώθω ασφάλεια. Χαίρεται η Θάλεια για αυτό το καινούριο ‘’παράθυρο’’. Εγώ την τελευταία στιγμή φοβήθηκα. Της είπα που πάω εγώ, θα φάμε ντομάτες. Και μου είπε προχώρα. Πολύ σημαντική κουβέντα μου είπε ο γιος μου. Λέει ‘’ και να αποτύχεις τι έγινε;’’. Περίμενα τα σχόλια και είναι λογικό. Στα πρώτα γυρίσματα έτρεμαν τα πόδια μου».

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Γη της Ελιάς».

«Είμαι πολύ περήφανος για την πορεία της “Γης της Ελιάς’”. Η Βάνα, ο Αντρέας και ο Κούλης είναι συνυφασμένοι με την επιτυχία. Όταν είδα το σενάριο και όταν κατάλαβα πως όλο αυτό θα γίνει στη Μάνη, το πίστευα πως θα πετύχει αλλά δεν ξέραμε τον χρόνο. Είμαστε στον τρίτο χρόνο και μάλλον θα πάνε και για τέταρτο».

Προχώρησε, όμως, και σε κάποιες αποκαλύψεις για τον ρόλο του.

«Υπό το βάρος τον ευθυνών ο Μάνος καταφεύγει σε παράνομες ουσίες και η συγγραφική ομάδα περνά ένα πολύ ωραίο μήνυμα για το πόσο επικίνδυνα μπορεί να γίνουν αλλά και πόσο μπορεί να αλλάξει η συμπεριφορά αυτού του ανθρώπου. Θα δείξουμε και το πόσο δύσκολο είναι να φύγεις από τα ναρκωτικά. Κάποιοι τα μαθαίνουν και αυτό θα είναι ως “βόμβα” στην οικογένεια. Θα κινδυνέψει ο γάμος μου αλλά νομίζω πως η σχέση αυτή έχει κερδίσει το στοίχημα. Θα δούμε πως φυλακίζεται η Αρετή και θα γνωρίσει έναν χαρακτήρα που θα μείνει και την επόμενη χρονιά. Προ των πυλών έχουμε το δικαστήριο της Χάιδως. Χαίρομαι πολύ που μου ήρθε η ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Νίκο Γαλανό».

«Είμαι τυχερός που φοίτησα κοντά σε συγκεκριμένους ανθρώπους. Έχεις να πάρεις πράγματα. Ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος μου είχε πει ‘’να μεγαλώνω αφηρημένα’’. Πολύ ωραία ατάκα. Τον έλεγα πατέρα, αυτός με έβαλε στον θεατρικό ‘’χάρτη’’».

Ο Τάσος Ιορδανίδης υπογράφει την παράσταση «Θέλω να σου κρατάω το χέρι», η οποία παίζεται για τρίτη χρονιά.

«Προσπαθώ να είμαι στο σπίτι. Έχω ένα πρόγραμμα. Σε όλη αυτήν την ιλιγγιώδη ταχύτητα ευχαριστώ την Θάλεια που είναι εκεί. Κουβαλάω κάποιες τύψεις, όλοι οι γονείς. Εγώ το έγραψα και ο Θάλεια το σκηνοθετεί. Γράφτηκε στον κορονοϊό όπου με έβαλε η Θάλεια να το γράψω. Την αγάπησε ο κόσμος πάρα πολύ την παράσταση. Είμαστε στον τρίτο χρόνο».

Διαβάστε επίσης

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης θα τον στείλει στον άλλο κόσμο…