Τάσος Ιορδανίδης: «Όνειρό μου ήταν να γίνω συνάδελφος της Μενεγάκη»
Τηλεόραση

Τάσος Ιορδανίδης: «Όνειρό μου ήταν να γίνω συνάδελφος της Μενεγάκη»

Τάσος Ιορδανίδης: «Όνειρό μου ήταν να γίνω συνάδελφος της Μενεγάκη»

Όσα είπε για την εκπομπή Μπαμπά-δες, την πρόταση που έγινε και τη συμβουλή της Θάλειας Ματίκα

Στην εκπομπή Ελένη παραχώρησε συνέντευξη ο Τάσος Ιορδανίδης και αναφέρθηκε στο νέο του εγχείρημα να παρουσιάσει την εκπομπή της ΕΡΤ1, Μπαμπά-δες.

Μάλιστα, ξεκινώντας είπε χαριτολογώντας ότι όνειρό του ήταν να γίνει συνάδελφος της Ελένης Μενεγάκη, δηλαδή παρουσιαστής.

«Είναι ένα πολύ γλυκό πρότζεκτ και το δέχτηκα για να έχουν τα παιδιά ένα υλικό από εμένα και να θυμούνται ότι έκανα μια εκπομπή με τίτλο “Μπαμπά-δες”.

Είχα πάει καλεσμένος στη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου κάποια στιγμή στην ΕΡΤ και με έπιασε ο Τάσος Παναγιώταρης, ο παραγωγός της παραγωγής και μου είπε ότι έχει αυτό το κόνσεπτ για εμένα. Και του απάντησα “Να σου πω ότι δεν το είχα σκεφτεί όταν ήμουν καλεσμένος στη Ζωή και τη Τζένη θα είναι ψέματα”.

Με πήραν κατά τη διάρκεια των διακοπών και μου λένε ότι είμαι μέσα στους ανθρώπους που θέλουν να δουν στην ΕΡΤ. Μόλις επέστρεψα, την επόμενη μέρα έκανα το δοκιμαστικό και θα είχα την απάντηση σε 2-3 μέρες.

Τελικά με πήραν την ίδια μέρα, ξεκινήσαμε γυρίσματα μετά από δύο μέρες ακριβώς.

Τα τηλέφωνα όταν πέφτουν για δουλειά είναι σε ανοιχτή ακρόαση, κερδίζεις χρόνο.

Είχα ενδοιασμούς, είναι ένα καινούργιο παράθυρο που ανοίγεις. Η Θάλεια μου είπε ότι μου ταιριάζει και πρέπει να δοκιμαστώ.

Βουτήξαμε, δεν πρόλαβα να το συνειδητοποιήσω αλλά υπάρχει μια καλή ομάδα.

Νομίζω ότι και ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της υποκριτικής θα τα κατάφερνε εξίσου στην παρουσίαση.

Πάντα έβαζαν ηθοποιούς στην παρουσίαση, πολλά χρόνια τώρα».

Η απάντησή του στον Δημήτρη Παπανώτα

«Δεν είναι εύλογο το ερώτημα του κ. Παπανώτα εδώ που τα λέμε; Έχει τόσα χρόνια τηλεόραση, δημοσιογραφίας στην πλάτη του. Είναι λογικό. Θεωρώ πολύ δόκιμο να είναι κάποιος επιφυλακτικός. Καθένας κρίνεται από αυτό που κάνει κάθε φορά.

Η αλήθεια είναι ότι πιάστηκα εξαπίνης όταν με ρώτησαν, δεν είχα πληροφορηθεί. Πολύ άμεσα, είπα την αλήθεια μου. Εγώ θα παλέψω, γιατί αυτό το εγχείρημα γίνεται ειλικρινά από καρδιάς και – γιατί όχι; – να το κερδίσω.

Πιστεύω ότι όλο αυτό προκύπτει στη σκέψη των ανθρώπων, γιατί έχω την ιδιότητα του ηθοποιού και δεν έχω εμφανιστεί πολύ στη Δημόσια Τηλεόραση. Και όποτε έχω εμφανιστεί – για να κάνουμε και λίγο χιούμορ – είμαι και λίγο μουγγοθόδωρος. Πάντα θεωρώ ότι όταν βγαίνει κάποιος δημοσίως και έχει αυτό το βήμα, πρέπει να είναι προσεκτικός. Μπορεί να παραδειγματίσουν αρνητικά, γι αυτό είμαι έτσι», είχε αναφέρει στην εκπομπή Δύο στις 10.

Διαβάστε επίσης

Τίμος Ζαχαράτος: Επέστρεψε στο πλατό μετά τα δύο ατυχήματα