Τέμπη: «Ο χρόνος σταμάτησε στο τρακάρισμα. Ήταν η πρώτη φορά που έπαιρνα τρένο και…»
Τηλεόραση

Τέμπη: «Ο χρόνος σταμάτησε στο τρακάρισμα. Ήταν η πρώτη φορά που έπαιρνα τρένο και…»

Τέμπη: «Ο χρόνος σταμάτησε στο τρακάρισμα. Ήταν η πρώτη φορά που έπαιρνα τρένο και…»

Η 26χρονη πολυτραυματίας μιλά στην εκπομπή, Αλήθειες για τη Ζήνα, επτά μήνες μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη

Η 26χρονη, Ντίνα Μαγδαλιανίδη, είναι μία από τους επιβάτες που κατάφερε να βγει ζωντανή στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Η νεαρή κοπέλας που είναι πολυτραυματίας, προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητά της 7 μήνες μετά από τον εφιάλτη που βίωσε.

Ο πόνος αβάστακτος, οι μνήμες ακόμη ζωντανές! Το κράτος, όμως, δεν βρίσκεται δίπλα της ούτε δίπλα σε άλλους επιβάτες που κατάφεραν να ζήσουν.

Μιλώντας στην εκπομπή, Αλήθειες με τη Ζήνα, αναφέρεται σε όσα έζησε αλλά και στο σήμερα!

«Με πατερίτσες προσπαθώ να κινούμαι. Ειδικά από τότε που έκανα την πλαστική στον μηρό και δεν αιμορραγεί πλέον. Μπορώ να σηκώνομαι λίγο αλλά έχω ακόμη τον πόνο και στο πάνω μέρος του σώματός μου και στο πόδι.

Χρήματα δεν έχω λάβει από το κράτος! Τα οφείλω όλα στον εργοδότη μου που κάλυψε όλα τα έξοδα της κλινικής. Αν δεν είχα τον μάνατζερ, τον εργοδότη, φίλους δεν ξέρω τι θα έκανα.

Θα ήθελα να ακούσω ότι έχουν στηρίξει τις οικογένειες των θυμάτων ψυχολογικά. Μπορεί να μην έλαβα αυτή τη βοήθεια αλλά βρήκα την άκρη στα δημόσια νοσοκομεία. Επειδή μιλάω με κάποια παιδιά που ήμασταν μαζί στο ρέμα, έχουν το παράπονο που δεν έχουν αποζημιωθεί για τα φάρμακα που παίρνουν.

Ο χρόνος σταμάτησε στο τρακάρισμα. Είχε ανοίξει το φρύδι μου και εκείνη την ώρα λέω “έχει γίνει κάτι σοβαρό”. Ήταν η πρώτη φορά που έπαιρνα τρένο και από τον φόβο μου το ένιωσα έτσι. Με τον Γεράσιμο ήμασταν στην ευθεία. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι είχαμε ανέβει μαζί στο βαγόνι 2. Ξέρω ότι ούτε η διπλανή μου είναι εν ζωή».

Διαβάστε επίσης

Τέμπη: Πτυχιούχος Νομικής ο άτυχος Κυπριανός – Σε κλίμα συγκίνησης η παράδοση του πτυχίου του