Θανάσης Αλευράς: «Είδα πώς είναι να έχεις haters, όταν ξύπνησα το πρωί μετά τη Eurovision»
Τηλεόραση

Θανάσης Αλευράς: «Είδα πώς είναι να έχεις haters, όταν ξύπνησα το πρωί μετά τη Eurovision»

Θανάσης Αλευράς: «Είδα πώς είναι να έχεις haters, όταν ξύπνησα το πρωί μετά τη Eurovision»

«Έλεος το 2024 να καθόμαστε να ασχολιόμαστε με το ρατσισμό, πως γίνεται;», είπε μεταξύ άλλων...

Ο Θανάσης Αλευράς καλεσμένος στην εκπομπή Fay’s Time μίλησε για την επαγγελματική του ζωή, για το YFSF και τα αρνητικά σχόλια και τον ρατσισμό και πώς αντιλαμβάνεται την εξέλιξη.

Για την επαγγελματική του ζωή, ανέφερε:

«Στην επαγγελματική μου ζωή δεν έχω αισθανθεί ποτέ ότι βγαίνω ποτέ και ”σας έχω”. Νιώθω σιγουριά με την εμπειρία μου στο πέρασμα τον χρόνων. Αλλά μου αρέσει που δεν έχω αυτή τη ψυχολογική σιγουριά. Δεν έχω ”ψωνιστεί’ ποτέ. Δεν έχω αδικήσει ποτέ τον εαυτό μου, μου λέγανε ”βγες και κάντο, είναι η ώρα σου”. Αλλά δεν ένιωθα έτοιμος, δεν ήταν η ώρα μου».

«Μια δεκαετία έκανα πράγματα πολύ σπουδαία αλλά δεν τα απολάμβανα, ένιωθα ότι μου στερούσε από τη ζωή μου. Από το θέατρο δεν έχεις την πολυτέλεια να ξεκουραστείς μήνες, γιατί δεν μαζεύεις χρήματα να βιοποριστείς.Θα παίξω στην ταινία του Νίκου Μουτσινά είναι η πρώτη ταινία που είπα ”ναι”».

Για το YFSF, είπε:

«Έκανα μια κουβέντα για βραδινό με την Κατερίνα Παπουτσάκη όχι όμως για το YFSF, δεν έχω δεχτεί πρόταση.

Πλέον είμαι πιο ανοιχτός στις προτάσεις, παλιότερα σκεφτόμουν μήπως κάτι βλάψει το έργο μου. Με νοιάζει τι λένε οι άλλοι, θα ήθελα όμως να είμαι υπεράνω. Είδα πώς είναι να έχεις haters, όταν ξύπνησα το πρωί μετά τη Eurovision. Είχε γίνει παρανόηση από την κρατική τηλεόραση, είχε βγει ότι ήμουν στην επιτροπή και ότι έβαλα πεντάρι στην Κύπρο και δεν πέρασε. Έτσι είδα την ευκολία του κόσμου να μπαίνουν σε μια τέτοια διαδικασία και να σε κατηγορούν».

Για τον ρατσισμό και την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, σχολίασε:

«Πιστεύω ότι ο Κασσελάκης, επειδή έρχεται από μια κουλτούρα πιο ανοιχτή, εξοικειώνει μια ομάδα της κοινωνίας. Όχι να το αποδεχτεί, δεν θα το αποδεχτεί, απλώς θα εξοικειωθεί και δεν θα είναι τόσο θέμα. Έλεος το 2024 να καθόμαστε να ασχολιόμαστε με το ρατσισμό και με το αν ο άλλος είναι ομόφυλο ζευγάρι. Εγώ βαριέμαι να κάνω αυτή τη κουβέντα. Πως γίνεται; Μερικές φορές νιώθω ότι δεν επικοινωνώ  με πολύ κόσμο».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή: