Θανάσης Κατερινόπουλος: «Συνάντησα μέλος της 17Ν μετά από αποφυλάκιση και ήπιαμε καφέ, καλαμπουρίσαμε…»
Τηλεόραση

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Συνάντησα μέλος της 17Ν μετά από αποφυλάκιση και ήπιαμε καφέ, καλαμπουρίσαμε…»

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Συνάντησα μέλος της 17Ν μετά από αποφυλάκιση και ήπιαμε καφέ, καλαμπουρίσαμε…»

Ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης μιλά στο Ακόμα δεν είδες τίποτα!

Στην εκπομπή, Ακόμα δεν είδες τίποτα, παραχώρησε συνέντευξη ο Θανάσης Κατερινόπουλος και μιλά τόσο για το ταλέντο του να κάνει εύστοχες παρατηρήσεις σε πολύκροτες υποθέσεις όσο και στην επαγγελματική του πορεία.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, με τους τηλεθεατές να περιμένουν πάντα ένα δικό του σχόλιο μέσα από την εκπομπή, Φως στο Τούνελ.

«Δεν πιστεύω στα κληρονομικά χαρίσματα αλλά τα πάντα πιστεύω ότι οφείλονται στη γνώση και την παρατήρηση.

Ενδοοικογενειακή βία υπήρχε αλλά γίνονται καταγγελίες; Είναι ελάχιστες αυτές που γίνονται. Κι αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι σταγόνα στον ωκεανό. Είχαμε, έχουμε και θα έχουμε. Το θέμα είναι να ευαισθητοποιηθεί η κοινωνία και να μη βγαίνουν στα κανάλια να λένε “βλέπαμε αλλά δεν θέλαμε να εμπλακούμε”. Να τα καταγγέλλουν ακόμη και ανώνυμα. Όταν ένα παιδί 13 ετών βγάζει μαχαίρι στο σχολείο, δεν είναι θέμα αστυνομίας. Πρέπει να υπάρχουν σχολές γονέων. Παντελής εξάλειψη δεν είναι δυνατόν να υπάρξει ποτέ και σε καμία χώρα. Όσο υπάρχει ανθρώπινο μυαλό που λειτουργεί νορμάλ ή διεστραμμένα να σταματήσει το έγκλημα.

Η εξάρθρωση της 17Ν ήταν μια επιτυχία για όλη την ομάδα, δικαιώθηκαν οι κόποι μας. Για κάποιους συναδέλφους μας ήμασταν “αμερικανάκια”, για κάποιους “τεμπέληδες”. Όταν πετύχαμε στον σκοπό μας γίναμε Θεοί. Είχα συναντηθεί με ένα μέλος της εγκληματικής οργάνωσης της 17Ν μόλις είχε αποφυλακιστεί. Όταν τον είδα με έπιασε σύγκρυο, λέω “αμάν”. Με κοίταξε, τον κοίταξα, πέρασα. Όταν βρέθηκα σε ένα νοσοκομείο τον πέτυχα και εκεί, ήπιαμε καφέ, κουβεντιάσαμε, καλαμπουρίσαμε και έμεινε το θέμα εκεί.

Είχε την επαγγελματική διατροφή να ψάχνεται ο Γιώργος Καραϊβάζ και αυτό έπρεπε να κάνει. Δεν ξέρω τι στοιχεία είχε μαζέψει, μόνο αυτός ξέρει. Για να φτάσουμε στη δολοφονία είχε ατράνταχτα στοιχεία για ανθρώπους που κινούν τα νήματα. Αυτό το μυστικό το πήρε μαζί του και δεν νομίζω ότι θα φτάσουμε στον ηθικό αυτουργό».

Διαβάστε επίσης

Φως στο Τούνελ: Το Twitter υποκλίνεται στον Θανάση Κατερινόπουλο – «Βάλτε τον άρχοντα στην ανάκριση»