Θανάσης Πάτρας: «Δεν ξέρω αν ο Κώστας Τσουρός θα επέστρεφε σε θέση πανελίστα»
Τηλεόραση

Θανάσης Πάτρας: «Δεν ξέρω αν ο Κώστας Τσουρός θα επέστρεφε σε θέση πανελίστα»

Θανάσης Πάτρας: «Δεν ξέρω αν ο Κώστας Τσουρός θα επέστρεφε σε θέση πανελίστα»

Ο Θανάσης Πάτρας μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Breakfast@Star

Ο Θανάσης Πάτρας μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Breakfast@Star για τα πάνελ, το συμβόλαιο του με το Mega και τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα.

Αναφερόμενος στα τηλεοπτικά πάνελ και τις δηλώσεις Νταλάρα, σχολίασε:

«Ο Κώστας Τσούρος είναι πολύ καλός στην παρουσίαση, η εκπομπή του θα κάνει και μεγαλύτερη επιτυχία. Δεν ξέρω αν ο Κώστας θα επέστρεφε σε θέση πανελίστα. Στην δική μου περίπτωση ποτέ δεν σκέφτηκα σε ποια θέση θα βρίσκομαι. Δεν μου αρέσει η λέξη ”πάνελ”. Είσαι συμπαρουσιαστής σε μια εκπομπή. Γιατί βάζουμε μόνοι μας ταμπέλες σε μια εποχή μη στερεοτυπική;».

«Ο Γιώργος Νταλάρας είχε δίκιο σε πολλά πράγματα αλλά ο τρόπος που το διατύπωσε ήταν λάθος κατ’ εμέ. Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι πλέον η τηλεόραση είναι γκρίζα ζώνη. Δηλαδή ή είναι άσπρο ή είναι μαύρο. Να κρατήσουμε αυτό που είπε και είναι σωστό και να βελτιωθούμε. Δεν μίλησε για όλους.  Εξυπηρετεί σε τίποτα το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;».

«Υπήρξαν περίοδοι που η τηλεόραση ήταν πάρα πολύ πιο κίτρινη. Είχε δίκιο σε αυτό που είπε ο Γιώργος Νταλάρας, όντως έψαχναν σκουπίδια για να βρουν την είδηση. Για να μην το κατακεραυνώνουμε κι αυτό για να κανείς εκπομπή πρέπει να κανείς και νούμερα. Μακάρι να ήταν όλες ζεν και χαλαρές αλλά δεν θα τις έβλεπε κανείς…».

Θανάσης Πάτρας: Θα είναι του χρόνου στο Mega;

«Είναι η τρίτη χρονιά, όντως εκπνέει το συμβόλαιό μου αλλά έχω καλά πράγματα να συζητήσω με το κανάλι, δεν έχω μιλήσει ακόμα για την επόμενη σεζόν αλλά υπάρχουν επιλογές. Θεωρώ ότι το χειρότερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε σε συναδελφικό επίπεδο είναι να συζητάμε για αλλαγές και κοψίματα άλλων εκπομπών.

Δεν έχω ιδέα τι θέλει να κάνει η Σοφία Αλιμπέρτη, αν θέλει να επιστρέψει. Ρωτήστε καλύτερα εκείνη αν θέλει να συνεργαστεί μαζί μου. Ποτέ δεν ξέρεις…».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: