Θανάσης Πάτρας: «Όταν βλέπεις τι δυστυχία υπάρχει στον κόσμο, λες “δουλειά είναι, πάμε παρακάτω”»
Τηλεόραση

Θανάσης Πάτρας: «Όταν βλέπεις τι δυστυχία υπάρχει στον κόσμο, λες “δουλειά είναι, πάμε παρακάτω”»

Θανάσης Πάτρας: «Όταν βλέπεις τι δυστυχία υπάρχει στον κόσμο, λες “δουλειά είναι, πάμε παρακάτω”»

Όσα είπε στην Κατερίνα Ζαρίφη για το J2US αλλά και το τέλος του Μega Καλημέρα

Ο Θανάσης Πάτρας ήταν καλεσμένος της Κατερίνας Ζαρίφη στην Οδό Ζαρίφη με φόντο την αποψινή Κoklovision.

Η Κατερίνα τον επαίνεσε διότι όλοι μιλούν με καλά λόγια για εκείνον. «Οκ και τα νούμερα και οι επιτυχίες, το αποτύπωμα μένει» του είπε.

«Όλα στο τέλος έχουν να κάνουν με τον άνθρωπο» της είπε.

«Έχω πάθει πλάκα με το J2US. Ήμουν στη αρχή διστακτικός. Η γυναίκα μου μου λέει “είσαι τρελός” όταν τη ρώτησα να το κάνω. Δεν περίμενα ότι θα μείνω τόσο καιρό αλλά το “πάω” κιόλας, βελτιώνομαι συνεχώς.

Με ανθρώπους που γελάνε παίρνεις ενέργεια, είναι ταλαντούχα και επαγγελματίας, δεν με έχει πρήξει ποτέ» είπε για την παρτενέρ του, Φαίη Ρουμπίνη και διηγήθηκε πώς κατάφερε να τραγουδήσει τη μέρα που έκλεισε ο λαιμός του. «Δεν είχα δυνάμεις και είχα και την κριτική επιτροπή που θέλει και σκηνική παρουσία! Άμα το λες, άσε την σκηνική παρουσία! Εγώ χαμογελάω με τους κριτές, κάτι πρέπει να πουν κι εκείνοι. Η πλάκα είναι ότι πάντα έχουν δίκιο!».

«Είμαι συνεργάτης του Mega μέχρι το τέλος Ιουλίου»

Αναφορικά με το τέλος του Μega Καλημέρα είπε: «Πάντα υπάρχουν χρονιές που είναι ομαλές και χρονιές που κάτι συμβαίνει και δεν το περίμενες. Αυτά συμβαίνουν, γίνονται. Κι επειδή μετά από χρόνια στη δουλειά πρέπει να κρατάμε τα καλά και πάμε παραπέρα γιατί αυτό είμαστε, η δουλειά μας. Υπάρχουν ανθρώπινες σχέσεις, μιλάμε για μία εκπομπή που κράτησε 3 χρόνια. Όταν ζεις με ανθρώπους με τα καλά μας και τα κακά μας, αυτό κρατάς στο τέλος. Η δουλειά συνεχίζεται. Όταν βλέπεις τι δυστυχία υπάρχει στον κόσμο, λες δουλειά είναι πάμε παρακάτω.

Όπως ανέφερε «είμαι συνεργάτης του Mega μέχρι τέλος Ιουλίου, είναι προτεραιότητά μου. Ωραίο ήταν το πρωινό ξύπνημα, μια ώρα παραπάνω δεν λέει τίποτα» είπε με νόημα.

«Έκανα δοκιμαστικό για το Joker» ανέφερε αλλά φέτος δεν έχει κάνει κάποιο δοκιμαστικό για τηλεπαιχνίδι. «Υπάρχει μια θεώρηση ότι έχω καλή σχέση με τον κόσμο, γι’ αυτό μου ταιριάζει το τηλεπαιχνίδι» είπε.

Μιλώντας για την κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα καθώς ήταν παρών όταν έπαθε το έμφραγμα είπε: «Είναι καλύτερη η κατάσταση την περασμένη βδομάδα που μίλησα. Μακάρι του χρόνου να είναι με την Τραϊάνα και να δώσουν τα ρέστα τους. Είμαι πολύ αισιόδοξος, πιστεύω ότι μπορεί να περάσει καιρός αλλά θα είναι καλύτερα τα πράγματα».