Θάνος Κιούσης: «Υπάρχουν στιγμές μελαγχολίας αλλά έχω ένα “αυτοάνοσο” που μου λέει “μην πέφτεις”»
Τηλεόραση

Θάνος Κιούσης: «Υπάρχουν στιγμές μελαγχολίας αλλά έχω ένα “αυτοάνοσο” που μου λέει “μην πέφτεις”»

Θάνος Κιούσης: «Υπάρχουν στιγμές μελαγχολίας αλλά έχω ένα “αυτοάνοσο” που μου λέει “μην πέφτεις”»

Θα συνεχιστεί το 5Χ5 τη νέα σεζόν;

Για την τηλεοπτική του πορεία, τις παραστάσεις δρόμου, αλλά και τις σκοτεινές του στιγμές, μίλησε ο Θάνος Κιούσης στη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» .

«Δεν μου αρέσει να φέρνω τους παίκτες σε δύσκολη θέση», είπε αρχικά για τον ρόλο του ως παρουσιαστής στο 5Χ5.

Ο Θάνος Κιούσης μίλησε για τις παραστάσεις του δρόμου που πραγματοποιούσε.

«Είναι αρκετά δύσκολες. Πιο άμεσες, δεν έχεις θέατρο, δεν έχεις κοινό, δεν έχεις τίποτα, μόνο περαστικούς. Πρέπει να σταματήσει ο κόσμος, να τον κρατήσεις να σε θαυμάσει και να αφήσει και κάτι. Όποιο το καταφέρνει αυτό για εμένα έχει τρομερό σεβασμό. Υπήρχαν δύσκολες μέρες, με δύσκολο κοινό που δεν θα γέλαγε. Θα σταματούσαν να το δουν όλοι, αλλά μπορεί να μη γελούσαν. Το πιο δύσκολο στην Ελλάδα είναι όταν ζητάς έναν εθελοντή, δεν έρχονται».

Αναφορικά με την τηλεόραση: «Είχα ένα μεγάλο κενό μετά το Ελλάδα έχεις ταλέντο και τη Σαλάτα. Οπότε, μετά από χρόνια αυτοπροτάθηκα για το 5Χ5. Έκανα το δοκιμαστικό και ήμουν πολύ μαγκωμένος. Δεν θέλω να δω ποτέ αυτό το δοκιμαστικό. Έλεγα πώς είμαι έτσι. Ήμουν πολύ σφιγμένος, πάρα πολύ. Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι θέλει χρόνο».

Για το αν έχει σκοτεινές πλευρές, απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι γενικά, θα ταχθώ στην κωμωδία και ό,τι είναι χαρούμενο. Υπάρχουν οι στιγμές μελαγχολίας, αλλά είναι όταν είμαι μόνο μόνος μου και φευγαλέα. Δουλεύει ένα “αυτοάνοσο”, ένας μηχανισμός μου από μόνος του λέει “μην πέφτεις” και βρίσκω διεξόδους και ιδέες που με χαροποιούν. Γεμίζω μέσα από αυτό. Αν δεν νιώθω καλά, δεν κάνω κάτι. Λέω δεν έχω κέφι, δεν θα βγει καλό».

«Θα με έβλεπα σε σειρά, σε κωμωδία, αλλά να κάνω ρόλο, όχι να είμαι ο Θάνος», είπε, ενώ σχετικά με το μέλλον του 5Χ5 αποκάλυψε: «Είμαστε σε συνεννοήσεις και όλα πάνε καλά με το κανάλι».

Διαβάστε ακόμα

Θάνος Κιούσης: «Φλερτάρω πολύ με τη δημοσιογραφία αλλά…»