Θάνος Τοκάκης: «Με την ψυχοθεραπεία κατάλαβα γιατί ξεκίνησα να ασχολούμαι με την υποκριτική»
Τηλεόραση

Θάνος Τοκάκης: «Με την ψυχοθεραπεία κατάλαβα γιατί ξεκίνησα να ασχολούμαι με την υποκριτική»

Θάνος Τοκάκης: «Με την ψυχοθεραπεία κατάλαβα γιατί ξεκίνησα να ασχολούμαι με την υποκριτική»

Όσα είπε στον Ανδρέα Λαγό και την εκπομπή, ΠΟΠ Μαγειρική

Καλεσμένος στην εκπομπή, ΠΟΠ Μαγειρική, βρέθηκε ο Θάνος Τοκάκης και αναφέρθηκε στην απόφασή του να ασχοληθεί με το σενάριο αλλά και τι επιλέγει στο σπίτι να φάει με τη σύζυγό του.

«Συνήθως έτσι γίνεται, μετά αποκωδικοποιείς γιατί ξεκίνησες να κάνεις κάτι. Εγώ ξεκίνησα ενστικτωδώς και το θέατρο και μέσα από την ψυχοθεραπεία κατάλαβα το γιατί. Το σενάριο το ξεκίνησα γιατί ήθελα να δω με ποιον τρόπο να εκφραστώ γιατί είχα μια ανάγκη έκφρασης με έναν συγκεκριμένο τρόπο, με μαθηματικό τρόπο. Την υποκριτική δεν την παρατάω με τίποτα γιατί εκεί υπάρχει η απόλυτη χαρά μου εκεί. Όταν σκηνοθετείς φτιάχνεις έναν ολόκληρο τρόπο αλλά η υποκριτική έχει την αμεσότητα των πραγμάτων.

Αυτή η άμεση επαφή με το συναίσθημα που στην κανονική μου ζωή δεν την είχα. Πολλές φορές όπως και στην τέχνη και την γαστρονομία λένε οι άνθρωποι ότι δεν θέλουν να προβληματιστούν και είναι σαν να λες θα τρώω πίτσα κάθε μέρα. Κάποια στιγμή πρέπει να φας και μπρόκολο και μπορείς να το φας και ωραία. Φτάνεις να εκπαιδευτείς σε ένα σημείο τέτοιο που θα πας σε ένα εστιατόριο και θα δεις την αίσθηση των πραγμάτων.

Με τη σύζυγό μου μπορεί να φτιάξουμε φακές τάκο που είναι πιο εύκολο ή κάποιο ζυμαρικό. Αυτοσχεδιάζουμε συνήθως, η Βίκυ αυτοσχεδιάζει παραπάνω από εμένα. Μας αρέσει πολύ το φαγητό αλλά προσέχουμε ταυτότητα. Έχει να κάνει περισσότερο με την υγεία μας και όχι με την εμφάνισή μας. Προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε όσο το δυνατόν καλύτερα προϊόντα».

Διαβάστε επίσης

Θάνος Τοκάκης: Συγκινεί με την ανάρτησή του για τον αδερφό του που έχασε από καρκίνο