The Crown: 450 αντικείμενα της σειράς δημοπρατούνται – Τα αστρονομικά ποσά που ακούγονται
Τηλεόραση

The Crown: 450 αντικείμενα της σειράς δημοπρατούνται – Τα αστρονομικά ποσά που ακούγονται

The Crown: 450 αντικείμενα της σειράς δημοπρατούνται – Τα αστρονομικά ποσά που ακούγονται

Αποκλειστικά πλάνα από τα αντικείμενα και τα ρούχα της σειράς που βγαίνουν στο σφυρί

Αντικείμενα και τα ρούχα της σειράς The Crown βγαίνουν σε δημοπρασία στο Λονδίνο και η εκπομπή Ελένη είχε αποκλειστικά πλάνα από την εντυπωσιακή αυτή έκθεση.

Η έκθεση άνοιξε τις πόρτες της για το κοινό το προηγούμενο Σάββατο και η εκπομπή εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από τα 450 εκθέματα με αντικείμενα της σειράς. Πρόκειται για πιστές αντιγραφές αντικειμένων της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Τα εκθέματα αυτά θα δημοπρατηθούν στις 9 Φεβρουαρίου από γνωστό οίκο δημοπρασιών.

Τα πιο δημοφιλή κομμάτια της έκθεσης

Ανάμεσα στα αντικείμενα είναι το αντίγραφο της χρυσής βασιλικής άμαξας, το μοναδικό στον κόσμο και αναμένεται να δημοπρατηθεί για 50.000 λίρες.

Ανάμεσα στα αντικείμενα που είδαμε στη σειρά ήταν η περίφημη πόρτα του πρωθυπουργικού γραφείου η οποία υπολογίζεται να φτάσει στις 30.000 λίρες. Επίσης είδαμε και το πολύ γνωστό μαύρο φόρεμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα, το γνωστό revenge dress το οποίο θα δημοπρατηθεί για 12.000 λίρες αλλά και το αντίγραφο της βέρας των αρραβώνων της.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν σε δωρεά

Η γνωστή πλατφόρμα στην οποία προβάλλεται η σειρά υπολογίζει ότι θα συγκεντρώσει 1.000.000 λίρες και θα τα διαθέσει όλα για την υποστήριξη ενός προγράμματος νεαρών φοιτητών που θέλουν να εργαστούν στην βιομηχανία του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Ο βρετανικός Τύπος αναρωτιέται ποιος θα αγοράσει την πιστή αντιγραφή της κρεβατοκάμαρας της βασίλισσας για να το βάλει σπίτι του. Η κίνηση όμως που έχει η συγκεκριμένη έκθεση είναι ένα δείγμα του ενδιαφέροντος που υπάρχει για τα αντικείμενα αυτά.

Δείτε τα πλάνα από την εκπομπή: