Θεσσαλονίκη: Καρέ – καρέ οι κινήσεις των δύο δραστών – Η μεταφορά του στρώματος και του μπαούλου μετά τη δολοφονία
Τηλεόραση

Θεσσαλονίκη: Καρέ – καρέ οι κινήσεις των δύο δραστών – Η μεταφορά του στρώματος και του μπαούλου μετά τη δολοφονία

Θεσσαλονίκη: Καρέ – καρέ οι κινήσεις των δύο δραστών – Η μεταφορά του στρώματος και του μπαούλου μετά τη δολοφονία

Τα πλάνα που έδειξε το Live News και σοκάρουν

Βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες κοντά στο σπίτι όπου δολοφονήθηκε η 41χρονη Γεωργία στη Θεσσαλονίκη έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ.

Οι δύο κατηγορούμενοι φαίνεται να κατεβαίνουν και να πετούν στα σκουπίδια διάφορες σακούλες και να επιστρέφουν με γρήγορες κινήσεις προς το σπίτι.

Άλλη κάμερα της περιοχής εντόπισε τους δύο φερόμενους ως δράστες να έχουν στο αμάξι τους το στρώμα όπου σκότωσαν την άτυχη Γεωργία και να φεύγουν για να το ξεφορτωθούν.

Προκειμένου να καλύψουν τα ίχνη τους πήραν ένα άλλο στρώμα, το οποίο και επέστρεψαν στο σπίτι για να μην υποψιαστούν κάτι οι αρχές.

Μέχρι στιγμής ο μόνος που έχει ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη και υπέδειξε και το σημείο που άφησαν το άψυχο σώμα της είναι ο φίλος και συνεργός του 39χρονου.

Ο σύντροφος της 41χρονης αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή τονίζοντας πως ο ίδιος εκείνη την ώρα κοιμόταν και δεν είχε αντιληφθεί τίποτα.

Παρότι οι κάμερες τον έχουν «τσακώσει» εκείνος συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι ο ίδιος δεν διέπραξε κανένα έγκλημα ρίχνοντας την ευθύνη στον φίλο του.

Τι ισχυρίστηκε ο φίλος και συνεργός του 39χρονου στην ομολογία του;

«Πριν φτάσουμε στο σπίτι αγοράσαμε και δύο κέτσαπ γιατί μου είπε ότι τα χρειάζεται για να καλύψει τα στοιχεία. Βάλαμε τη Γεωργία στο κουτί το οποίο έκλεινε με το ζόρι. Την ώρα που κατεβάζαμε τη σορό μας είδε ένας ένοικος της πολυκατοικίας και του είπαμε ότι κουβαλούσαμε βιβλία. Πετάξαμε το πτώμα σε ένα δύσβατο σημείο. Κατεβάσαμε μαζί το κουτί και εκείνος μόνος του το έριξε σε κάτι θάμνους.

Μετά βάλαμε ξανά το κουτί στο πορτμπαγκάζ και το πετάξαμε σε κάδο στην Καλαμαριά ρίχνοντας από πάνω κέτσαπ. Όταν επιστρέψαμε στο σπίτι κουβαλήσαμε με τα χέρια το στρώμα και το ρίξαμε δίπλα από ένα σιδερένιο κάδο ανάποδα για να μη φαίνονται τα αίματα. Είδαμε νωρίτερα ότι υπήρχε ένα άλλο στρώμα πεταμένο κοντά σε σουπερμάρκετ, το βάλαμε στον ουρανό του αυτοκινήτου και το μεταφέραμε στο σπίτι του.

Ο Άκης είχε πάρει μαύρες σακούλες και βάλαμε μέσα τα παπούτσια της Γεωργίας, την τσάντα της και τα ματωμένα ρούχα του. Τις σακούλες μετά τις πετούσαμε σε διαφορετικούς κάδους. Ο Άκης μου είπε να πετάξω και εγώ τα ρούχα μου στα σκουπίδια αλλά εγώ τα κράτησα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου. Εκείνος κράτησε μόνο 80 ευρώ από το πορτοφόλι της Γεωργίας και τις επόμενες ημέρες δεν μου σήκωνε το κινητό», είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης

Θεσσαλονίκη: «Την ακινητοποιήσαμε με μονωτική ταινία. Τη βάλαμε στο κουτί που έκλεινε με το ζόρι και…»