Θεσσαλονίκη: Τις υποθέσεις Αναγνωστόπουλου – Πισπιρίγκου παρακολουθούσε ο 39χρονος κατηγορούμενος
Τηλεόραση

Θεσσαλονίκη: Τις υποθέσεις Αναγνωστόπουλου – Πισπιρίγκου παρακολουθούσε ο 39χρονος κατηγορούμενος

Θεσσαλονίκη: Τις υποθέσεις Αναγνωστόπουλου – Πισπιρίγκου παρακολουθούσε ο 39χρονος κατηγορούμενος

Συνεχίζει να μην ομολογεί την πράξη του

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις του φρικιαστικού εγκλήματος στη Θεσσαλονίκη, όπου η 41χρονη Γεωργία δολοφονήθηκε από τον 39χρονο σύντροφό της.

Ο φίλος του και συνεργός του «έσπασε» κατά την ομολογία του στις αρχές τονίζοντας μάλιστα ότι της απέσπασαν και το ποσό των 80 ευρώ που είχε πάνω της.

Το Live News δίνει νέες λεπτομέρειες για την υπόθεση τόσο για το χρονικό που συνέβη όσο και για τις κινήσεις του 39χρονου.

Στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός του θύματος μέσα σε ένα μπαούλο, στη γειτονιά που ζούσε η γυναίκα στην Καλαμαριά και δέχτηκε την άγρια επίθεση, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Στα όσα έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας, με κινήσεις του συντρόφου της 41χρονης και του φίλου του, που έχουν συλληφθεί για το στυγερό έγκλημα.

Η ομολογία και οι περιγραφές του φονικού, οι διαπιστώσεις του ιατροδικαστή για τα χτυπήματα με κουζινομάχαιρο και οι πρώτες αντιδράσεις στη γειτονιά που ζούσε η άτυχη Γεωργία, είναι τρία μόνο από τα κεφάλαια της δραματικής υπόθεσης.

Παρά το θέατρο που έπαιζε για μέρες ο σύντροφος της 41χρονος, ο κλοιός των αστυνομικών γύρω στον ίδιο και στον φίλο του, έσφιγγε τις τελευταίες μέρες όλο και περισσότερο. Οι προσπάθειες αποπροσανατολισμού ήταν καταδικασμένες να αποτύχουν.

Μετά την ομολογία από τον φίλου του συντρόφου της άτυχης γυναίκας, οι αστυνομικοί βρίσκουν το πτώμα της, σε αυτή την περιοχή της Χαλκιδικής, μέσα σε σάκο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο δράστες την σκότωσαν στο διαμέρισμα που έμενε με τον σύντροφό της, στη Θεσσαλονίκη και άρχισαν να σκέφτονται πώς θα συσκοτίσουν το τοπίο.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως 3 μαχαιριές στην τραχηλική χώρα προκάλεσαν στην έγκυο και μητέρα ενός 13χρονου παιδιού από τον πρώτο της γάμο, ακατάσχετη αιμορραγία.

«Δεν έχω να πω τίποτα. Ό,τι έχω να πω, θα το πω στον ανακριτή και στον εισαγγελέα», φέρεται να υποστήριξε ο 39χρονος σύντροφος της 41χρονης.

«Μου πήρε το μαχαίρι και μου έκανε νόημα να κατέβω στο αυτοκίνητό μου. Δέκα λεπτά αργότερα κατέβηκε και μου ζήτησε βοήθεια λέγοντας ότι η σύντροφός του είναι νεκρή», φέρεται να είπε ο 34χρονος φερόμενος ως συνεργός του 39χρονου.

Όπως διαπίστωσαν μεταξύ άλλων οι αστυνομικοί παρακολουθούσε στενά τις εξελίξεις στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και παλιότερα τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Τα πορίσματα της νεκροψίας – νεκροτομής, όπως επίσης οι τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να περιληφθούν στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του συντρόφου και του φίλου του, με την οποία οδηγούνται στην εισαγγελική Αρχή.

Διαβάστε επίσης

Θεσσαλονίκη: Η πρώην σύζυγος του 39χρονου αποκαλύπτει – «Μου είχε πει “Θα σε σκοτώσω και…”»