Θοδωρής Κατσαφάδος: «Δεν μπορώ να ευχαριστηθώ τις “Σέρρες”. Ο Πάνος Νάτσης ήταν σαν παιδί μου»
Τηλεόραση

Θοδωρής Κατσαφάδος: «Δεν μπορώ να ευχαριστηθώ τις “Σέρρες”. Ο Πάνος Νάτσης ήταν σαν παιδί μου»

Θοδωρής Κατσαφάδος: «Δεν μπορώ να ευχαριστηθώ τις “Σέρρες”. Ο Πάνος Νάτσης ήταν σαν παιδί μου»

Πατέρας και κόρη μιλούν για την απώλεια του Πάνου Νάτση

Καλεσμένοι στην εκπομπή, Στούντιο 4, βρέθηκαν ο Θοδωρής Κατσαφάδος και η κόρη του, Μαριλού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στη σειρά, Σέρρες.

Η σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή από το τηλεοπτικό κοινό αφού μεταφέρει μια ιστορία ενός ομοφυλόφιλου, μη αποδεκτού από την οικογένεια που τελικά όλα αλλάζουν όταν υπάρχει αγάπη.

Μάλιστα, η σειρά κατάφερε να μπει και στο Netflix κατακτώντας την πρώτη θέση στα trends.

Το μόνο «αγκάθι» είναι η απώλεια του Πάνου Νάτση, όπου όλοι οι συντελεστές είχαν έρθει κοντά και μέχρι και σήμερα προσπαθούν να προσαρμοστούν με τη νέα συνθήκη.

«Για τις “Σέρρες” εισπράττω τόσο θετικά μηνύματα, μου λένε ότι θέλουν να είμαι φίλη τους. Είδα λίγο όταν ανέβηκε στο Netflix. Πάντα θα με στεναχωρεί η απώλεια του Πάνου αλλά τώρα μπορώ να το δω πιο εύκολα. Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολα! Οι Σέρρες προβλήθηκαν τον Απρίλιο του ’22. Όσες φορές το βλέπω λέω “Α, ρε Πάνο”! Έχω πάρει λίγο τις αποστάσεις μου και βλέπω άλλα πράγματα. Με τον καιρό άρχισα να κοιτάω εμένα, αν μου αρέσει. Παρακολουθώ την ιστορία και βλέπω πάντα κάτι διαφορετικό. Πια χαίρομαι που βλέπω τον Πάνο και λέω “τι καλός που είσαι”. Δεν μπορώ να σκεφτώ και κάποιον άλλον!».

«Καμαρώνω τις δουλειές της κόρης μου. Είναι μια πολύ ωραία στιγμή του Γιώργου Καπουτζίδη, τα παιδιά είναι εξαιρετικά. Ο Πάνος είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός και παιδί. Αγαπηθήκαμε στην πρώτη μας δουλειά, γίναμε φίλοι. Όταν γυρίζανε τις Σέρρες μιλούσαμε κάθε βράδυ στο τηλέφωνο και του έλεγα “να την προσέχεις”. Είχε κάποιες ανασφάλειες και μου έλεγε “δεν ήμουν καλή”. Αλλά είχαμε τα τηλεφωνήματα με τον Πάνο και μου έλεγε “Μην σε νοιάζει ρε”. Εγώ δεν μπορώ να ευχαριστηθώ τη σειρά και να αποστασιοποιηθώ. Η σκέψη μου ταξιδεύει, ήταν σαν παιδί μου. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω».

Διαβάστε επίσης

Θοδωρής Κατσαφάδος: «Είχα ένοχες και τύψεις για τον θάνατο του αδελφού μου γιατί…»